Ким Кардашиян посрещна на бял свят четвъртия си наследник - момченце на име Псалм, началото на май. Въпреки че бебето едва е навършило месец, звездната му майка не се поколеба да качи негова снимка в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Риалити дивата Ким Кардашиян никога не се е притеснявала да вади на показ личния си живот, навярно и поради тази причина мнозина онлайн потребители не се учудиха от постъпката ѝ и дори споделиха, че са го очаквали от нея. Все пак не липсваха и коментари, които осъждаха решението на Ким да покаже бебето си толкова скоро след раждането му.

Кадърът, който Кардашиян качи в интернет, е запечатал Псалм отблизо, докато той спи блажено. Снимката бързо се превърна в хит и само за няколко часа събра почти шест милиона харесвания в онлайн платформата.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че на 10 май Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за четвърти път, след като сурогатна майка роди сина им Псалм Уест. Семейството се радва още на дъщеря на име Норт (5 г.), син на име Сейнт (3 г.), както и на още едно момиченце, родено от сурогатна майка, което носи името Чикаго (1 г.).