Ким Кардашиян се появи в булчинска рокля пред Кание Уест (снимки)

27 август 2021 | 14:32
3975
0
снимки: Getty Images, Instagram
0

Каквото и да си говорим за световните звезди, чийто живот следим с интерес, трябва да признаем едно - те са майстори на сензацията и шока. 

В подкрепа на тези думи, ви споделяме най-пресните новини покрай вече бившите възлюбени Ким Кардашиян и Кание Уест. Двамата не са заедно вече няколко месеца, но разводът не е финализиран, а битката за имущество и поделяне грижите за децата им ще бъде наистина сериозна. Всички тези фактори обаче не попречиха на Ким да се появи в прелестна булчинска рокля на едно от най-важните събитие на Кание Уест за последната година. 

Това се случи по време на представянето на 10-ия студиен албум на рапъра, който е със заглавието "Донда" и е кръстен на починалата му майка. В някои от песните се чуват и записи на гласа ѝ. Ким излезе в булчинска рокля, докато звучеше последната песен от албума - No Child Left Behind. Тази поява, заредена с много символика, определено успя да обърка феновете на Кание. Но следващата новина е още по-учудваща.

 

Според приближени до Ким и бившия ѝ любим споделят, че след като разводът бъде финализиран, тя ще запази фамилията Уест. Оказа се, че единствената причина да го направи, не е свързана с чувствата ѝ към Кание, а за да предпази децата им. Кардашиян е убедена, че ако не носи същата фамилия като тях, те ще бъдат объркани. Ето защо Ким решила да не усложнява ситуацията, като просто си остане г-жа Уест. 

Четете още: Деси Слава и Благой се събраха (видео)


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени