Някои я определят за секси богиня, други - за провокатор. Несъмнено, където и да се появи, привлича внимание и папараците я следят внимателно. Стъпка по стъпка...

Фоторепортери успяха да уловят Ким Кардашиян на излизане от ресторант за суши. А от фотосите се вижда, че Ким е в топ форма.

Риалити звездата беше избрала изцяло черен аутфит. Този път Кардашиян заложи на удобно, но ефектно облекло. Сексапилната брюнетка бе заложила на черен впит панталон, боди и дълго сако. Впечатление направи и шоколадовият ѝ тен.

Ким беше вързала косата си на конска опашка, а на врата ѝ блестеше голямо златно колие, което тя придържаше с ръка, докато стигна до автомобила си, оставен на паркинг в близост до заведението, от което излезе.

Междувременно Ким разбуни духовете в личния си профил, като позира с прозрачна бяла рокля, под която се вижда всяка извивка от тялото на риалити звездата. Това фото не е случайно, тъй като целта на Кардашиян е да похвали фитнес треньорката си, благодарение на която през последните месеци самата тя е в топ форма.

View post on Instagram