Днес обръщаме поглед към известната с любовта си към провокацията риалити дива Ким Кардашиян.

Причината да насочим вниманието си към нея е поредното ѝ решение да захвърли дрехите... и задръжките си и да позира напълно гола, само с рози и огромен диамантен пръстен.

Фотосът е част от промотирането на новата линия с декоративна козметика Mrs West Collection, която излиза в навечерието на петата годишнина от сватбата на Ким и Кание. Поради тази причина се откроява с деликатен блясък и нежни цветове, идеални за големия ден.

Интересна подробност е, че големият пръстен, с който риалити лъвицата позира, е подарък от Кание Уест, след като годежният пръстен на Ким бе откраднат през 2016-а по време на брутален грабеж в Париж.

View post on Instagram
 

Междувременно стана ясно, че най-известната от сестрите Кардашиян взима между 300 и 500 000 долара за пост в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Това разкрива самата красавица в документи по дело, което води срещу марката за дрехи Missguided USA. В тях тя твърди, че нейни снимки са използвани без разрешението ѝ с цел продажба на стоките на компанията, пише TMZ. Поради това тя иска 5 млн. Долара обезщетение заради претърпени финансови загуби.

Няма как да пропуснем и друг скандал, свързан с Ким Кардашиян от последните дни. Оказва се, че риалити звездата е забравила сина си Сейнт в ресторант.

Тя е била на обяд в луксозно заведение, след като е приключила с храненето, тя е забелязана как излиза сама от ресторанта, придружена от охраната си. Точно преди да се качи в колата си съпругата на рапъра Кание Уест видимо се сепва.

Заснета е как забързано се връща в ресторанта пред смаяните погледи на папараците. След това за още по-голямо тяхно изумление се връща със Сейнт на ръце, разкриват медиите.