Автор
Woman.bg

Ким Катрал: Разочарована съм от Сара Джесика Паркър

Повече от 20 години четирите актриси от култовия сериал „Сексът и градът“ успешно прикриваха дребните сдърпвания и вражди, които неизменно присъстват в един дамски екип, но ето че напрежението започна да ескалира и една от тях е твърде уморена от преструването.

Преди няколко дни почитателите на продукцията по цял свят научиха новината, че в скоро време няма да излезе трета част на филма „Сексът и градът“, която очакват твърде дълго. Според информацията в медиите 61-годишна Ким Катрал, която е в ролята на фаталната Саманта, отказала да участва в снимките. Причината за отказа се кореняла в противоречия между нея и продуцентската компания Warner Bros. Тя „притиснала“ великата продуцентска къща като заявила, че ще участва в снимките, само ако получи финансиране за друг филм, в който играе. Сара Джесика Паркър, която е в главната роля на Кари Брадшоу, потвърди информацията, съобщавайки че е разочарована от отказа на Катрал.

Ким обаче отрече това да е истина. В телевизионно интервю актрисата сподели, че причината за отменения филм съвсем не са изискванията й към Warner Bros.

Всъщност Ким Катрал отклонява поканата за снимките на „Сексът и градът“ 3 вече една година.

„Много е странно точно сега да бъда критикувана и да получавам негативни коментари за нещо, което отказвам вече една година и да бъда наричана капризна. Сега е моментът и точното място да кажа, че екипът от „Сексът и градът“ и по-специално Сара Джесика Паркър, можеха да бъдат по-мили с мен“, заяви Ким.

В интервюто Катрал няколко пъти повтори, че Сара е била недружелюбна с нея.

„Никога не съм знаела и не съм разбирала какъв й е проблемът на Сара“, дори вметна актрисата.



С усмивка Ким заяви, че никога не е била близо до взимането на решението да се снима в третата част на филма и напълно отрече слуховете, които бяха разпространени в медийното пространство през последната седмица.

„Не съм искала пари от никого и не съм искала някой да продуцира друг проект, смехотворно е твърдението, че съм имала изисквания и капризи“, сподели още Катрал.

Ето каква е истината за отказа на любимата ни Саманта:

„Спомням си много ясно как взех решението и как миналия декември получих обаждане за снимките. Тогава казах просто „Благодаря, поласкана съм за предложението, но не искам да участвам“. Това беше всичко. След време продуцентите отново ми се обадиха и ми казаха, че ще изпълнят всичките ми изисквания и че ще ми дадат възможността да обсъдя всичко със сценаристите. Искаха да ме убедят да се снимам във филма, но вече бях взела категорично решение. Не, не исках по-високо заплащане и не исках повече сцени. Просто за мен „Сексът и градът“ е глава от живота ми, която искам да оставя в миналото. Вече съм на 61 г.



Нямам представа кой е разпространил твърдението, че се държа като дива и че искам да възпра снимките на филма. Това не е вярно, не съм аз причината да няма трета част на „Сексът и градът“. Обичам тази продукция, тя е прекрасна част от миналото ми. Мисля, че сега Саманта Джоунс просто трябва да бъде изиграна от друга актриса. Защо да не бъде афроамериканка? Или испанка? А може да бъде измислен и нов персонаж. Според мен „Сексът и градът“ има нужда точно от това.

В момента не се чувствам като жертва. Мисля, че Сара Джесика Паркър трябваше да бъде по-мила с мен. Никога не съм я разбирала“.

Главната актриса и продуцент на „Сексът и градът“, Сара Джесика Паркър, от своя страна сподели пред медиите, че е безкрайно разочарована от факта, че няма да бъде заснета трета част.

„Тъжно е, че няма да разкажем историята докрай и че няма да дадем на публиката това, което толкова много искаше“, сподели известната като Кари Брадшоу актриса.



Според Ким Катрал, обаче, сценарият за продължението на филма е като дежа вю и че в него не се случва нищо ново и вълнуващо.

Любопитен факт е, че Ким никога не е била близка с Кристин Дейвис, Синтия Никсън и Сара Джесика Паркър. И тъй като Катрал е с цели 10 години по-възрастна от другите те винаги са били на различен етап от живота. Единственото, което ги свързвало, били снимките на сериала. Ким дори сподели, че няма представа кога за последно е говорила с някоя от другите звездни дами.

„Вече съм в 60-те си години и започвам нов период в живота си. Сега не взимам решения за кариерата си, а за самата себе си, което е прекрасно. Всичко си има край и винаги когато една се затваря, друга се отваря. Твърде дълго отлагах този момент“, разкри фаталната Саманта Джоунс.

„Освен това фактът, че никой от екипа не ти се обажда, просто за да те попита дали си добре, също е много разочароващ. Отношенията ми с тези хора бяха отровни за мен. Всички се интересуват само от работата и те търсят единствено за снимки.

Мисля, че когато откажеш любезно да участваш, трябва да получиш разбиране и добро отношение, но това не се случи с мен. Мога да ви уверя, че никога повече няма да бъда в ролята на Саманта Джоунс. За мен това е приключил етап от живота ми и не искам да се връщам назад, защото това няма да ме направи щастлива“, разясни на феновете си Ким Катрал.

Легендарната актриса сподели още, че е разочарована от отношението на Сара Джесика Паркър към нея и че не желае двете да сключват примирие.



Четете още: Ким Катрал провали "Сексът и градът 3"