Китайска актриса загуби работата си, защото поиска от сурогатната майка да абортира

Светът на модата си навлече куп негативни коментари, заради една своя представителка. Става въпрос за популярната в Китай актриса - Чжен Чуан, чието сътрудничество с известна марка бе прекратено, заради историята, която щи ви разкажем.

Скандалът, лишил Чуан от ролята ѝ на посланик на марката, се разгорял първо в китайската социална мрежа Weibo, а след това и в международен мащаб. И от няколко дни социалните мрежи буквално кипят.

Всичко започва с откровеното признание на партьора на акрисата, който е продуцент. Чжан Хен споделил, че в края на 2019-а, когато се разделят, актрисата помолила сурогатната майка, износила двете им деца, да прекъсне бременност. В това не би имало нищо странно, ако не беше фактът, че жената се е намирала в седмия месец.

View post on Instagram
 

В мрежата се появява и запис на разговор на 29-годишната тогава Чуан със семейството ѝ, в който тя коментира какво да правят с детето. Актрисата казва, че е бясна, защото абортът е невъзможен - сурогатната майка вече е в седмия месец. Баща ѝ предлага да остави детето за осиновяване. А майка ѝ коментира, че не иска да вижда двете деца, родени по-рано.

Бебето все пак се е родило. Бившият на китайската звезда разказва, че той и неговото семейство са поели грижите за децата.

По информация на South China Morning Post, приятелят на Чуан е предоставил документи, в които се вижда кога са родени децата и че той и Чуан са техни родители.

След публикациите, хиляди пишат коментари в Инстаграм профила на Prada, след което марката взема решение да прекрати договора си с Чуан.

Сътрудничеството с Чуан и Prada бе обявено на 11 януари тази година и няколко дена по-късно е прекратено.

Самата тя пък коментира, че това е твърде лична история и че бившият ѝ упражнява насилие над нея.

View post on Instagram
 

Историята се заплита, заради свързани с живота на бившия на Чуан. Казват, че той е имал дългове, вземал е пари от нея, а също така ѝ e изневерил...