Обичайно е един истински любовен романс, продължил повече от 10 години да не приключи за седмица или две, сякаш никога не е съществувал. Но когато става дума за двойка като Кобрата и Андреа, медийният отзвук след новината за раздялата им продължава наистина дълго.

Фолк дивата и боксьорът не са заедно от лятото, поне официално, но и до днес имаме поводи да споменаваме тази толкова неочаквана раздяла. Безспорно Андреа първа коментира, макар и косвено, краха в отношенията с бившия си любим, а наскоро дори съобщи, че тя е била тази, която е сложила край на връзката им. Кобрата обаче също не остава безмълвен по въпроса, макар и да е по-пестелив с думите.

View post on Instagram
 

В първото си изказване след излизането на новината, спортистът изтъкна, че отношенията му с певицата отдавна не търпят развитие и причината за раздялата им е различията, които и така не са успели да изгладят помежду си. Андреа пък в серия от постове в Инстаграм намекна, че е била много наранена и дори се почувствала излъгана. Не споменава дали визира бившата си половинка, но сме склонни да вярваме, че прави точно това.

Този уикенд Кубрат Пулев отново ни даде повод за размисъл, като съобщил пред медиите, че му е жал за бившата изгора. Той дори добавил, че тя е твърде добър човек и използва определения като "сърцата" и "уникална". Очевидно боксьорът все още изпитва положителни чувства към нея, но допълва, че отношенията им са били изчерпани и това наложило раздялата им. И ето че вече няколко седмици всеки върви в нова посока.

Четете още: Гринго съсипа кариерата на Софи Маринова