Ако трябва да вярваме на това, което виждаме, със сигурност на хоризонта се задава нова звездна двойка в лицето на Лили Роуз Деп и новото ѝ гадже – Тимъти Шаламе.

19-годишната моделка – рожба на любовта между Ванеса Паради и Джони Деп, е била забелязана, и съответно щракната, да се целува с 22-годишния нюйоркчанин, син на французин и руска еврейка, внук на сценариста Робърт Флендър. Красноречиво доказателство, че двойката е в зората на бурен любовен романс.


Двамата се разхождали в дъжда по оживена улица в Ню Йорк. В един момент Тимъти се спрял, нежно притиснал Лили Роуз в обятията си, след което последвала дълга страстна целувка в продължение на цяла минута, разказват очевидци. Според твърденията им манекенката и актьорът изглеждали много влюбени.

На кадъра Шаламе е с бейзболна шапка и черен ансамбъл, а Деп е в семпла бяла тениска, дънки и бяла чантичка, небрежно кръстосана през рамо.

Слуховете за романтична връзка между двамата плъзнаха в края на септември, след като Шаламе сподели снимка в Инстаграм, на която той и Деп се разхождат в Централния парк на Ню Йорк.

View post on Instagram
 

Последваха и още фотографии на профила му, доказващи, че между двамата наистина се случва нещо красиво.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Вероятно искрата между двамата е пламнала по време на снимките на „Кралят“ (The King), който ще излезе на екран през следващата година. Явно Лили Роуз вече смело е тръгнала по стъпките на известния си баща.

Името на Тимъти нашумя с връзката му с дъщерята на Мадона – Лурдес, с която той се срещаше преди 5 години.

View post on Instagram
 

Лили Роуз пък имаше двегодишен романс с британския манекен Аш Стаймъст.

Четете още: Ванеса Паради се омъжи! Вижте кой открадна сърцето ѝ след Джони Деп