Когато звездите са просто обикновени хора...

23 януари 2017 | 15:43
28273
0
0

Свързваме холивудските звезди с блясък и изящество. Свикнали сме да ги виждаме на червения килим стилни и винаги с разкошен тоалет, прическа и грим.

Затова си мислим, че те са толкова великолепни и нагласени не само на специални събития, а и във всекидневието си. Истината обаче е, че и те са хора като нас и нищо човешко не им е чуждо.

И те могат да бъдат забелязани с небрежна прическа и анцуг ,да ядат хотдог и да носят пазарски торби, разхождайки се по улицата.

Убедете се в това, като разгледате снимките в нашата ГАЛЕРИЯ, които ще ви покажат едни от най-известните и бляскави звездни двойки такива, каквито са в ежедневието си, извън светлините на прожекторите.Мила Кунис и Аштън Къчър

Актьорите се запознават на снимките на сериала "Шеметни години", когато Мила е на 15, а Аштън на 20 години. Двамата минават през краткотрайна младежка връзка с ходене по партита, концерти и тайно разменени целувки. Но всичко това приключва доста бързо.

Години по-късно, след края на връзката на Аштън и Деми Мур, Мила подновява отношенията си с актьора. Първоначално всичко започва чисто приятелски, като Аштън дори се опитва да уреди Мила със свой приятел. Уви, въпросният мъж и актрисата не си пасват.

В скорошно интервю родената в Украйна Кунис сподели, че на малко по-късен етап тя и Аштън буквално са пренесли сценариите на филми, в който са се снимали, а именно "По приятелски" и "Просто секс", в реалния живот. Оказва се, че в началото двамата с Къчър са имали ясна уговорка просто да спят заедно и нищо друго, защото не са искали сериозни отношения, но това, което са приемали за просто физическо привличане, бързо се превръща в силна любов.

Към днешна дата те са женени и имат син и дъщеря, а сама Кунис призна: "Моята първа истинска целувка бе с Аштън на снимките на шоуто. Всяко момиче има кинозвезда, по която си пада. За щастие аз се омъжих за моята." Джейда Пинкет-Смит и Уил Смит

Другата звездна двойка, към която обръщаме поглед, за да видим как изглежда извън светлините на прожекторите, също се е запознала на малкия екран.

През 1990 г. Джейда се явява на кастинг за роля в сериала "Свежият принц от Бел Ер". Актрисата така и не става част от екипа на шоуто, но пък успява да завърже съдбоносно запознанство. Това с бъдещия си съпруг Уил Смит.

Тогава Уил е женен за друга, затова с Джейда са само приятели, но когато актьорът се развежда през 1995 година, двамата с Пинкет веднага се събират. Две години по-късно си казват заветното "да" и към днешна дата са горди родители на две деца и са еталон за стабилен брак в Холивуд.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени