Автор
Ива Петрова

Кои родни звезди изпратиха абитуриенти тази година (Снимки)

Плеяда родни знаменитости изпратиха абитуриенти тази година.

Не е задължително, разбира се, всички те да са родители на зрелостници. Така например Златка Димитрова и д-р Енчев, макар и да нямат толкова пораснали деца, също се озоваха сред редиците на изпращачите.

Златка Димитрова дори стана дама на своя племенник Янислав – син на по-голямата ѝ сестра София. „Честито завършване, Яни! Като истински мъж ти издържа първия голям тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато вече навлизаш в дебрите на живота, ти предстои най-големият тест. Пожелавам ти да го издържиш и да имаш сили да се доказваш всеки ден. Нека усилията ти бъдат увенчани с успех", пожела му бившата плеймейтка.

Абитуриент се оказа и доведеният син на д-р Ангел Енчев, който е дете от предишна връзка на медицинската сестра, с която пластичният хирург се събра след развода си с Теди Велинова.

Фолк певицата - Нели Владева - Юнона, пък изпрати дъщеря си Глория Бинева. Младата красавица завърши столичното училище „Акад. Емилиян Станев". Певицата сподели кадър, придружен с разтърсващо и емоционално обръщение към рожбата си: "На добър час, Глоре! Гордея се, че порасна прекрасно, съвестно, добро, ученолюбива и сърдечно същество! Попътен вятър и щастие! Времето лети и сякаш вчера проплака за пръв път, за да дойде времето днес, в което ще прегърнеш сама живота си и ще ти се налага да вземаш сама решения. Но. . . такова е... Цял ден преглъщам, не искам да плача. Само родителите ще ме разберат... Винаги ще бъда до теб, маме! Обичам те безкрайно!".

Още един музикант и любимец на България - победителят от „Като две капки вода" Владимир Михайлов също се озова сред гордите родители на абитуриенти. Неговият син Живко няма да е в традиционен костюм, а с шотландска пола - килт. Момчето обикаляло доста време, докато намери специален плат за килт, който чудесно ще се върже с раста прическата му. Наследникът на певеца е творческа натура също като татко си - рисува превъзходно и вече дори може да се похвали с актьорския си опит в чужди продукции. Сред другите страсти на младежа, са компютрите и графичният дизайн.

View post on Instagram
 


Млади и вече известни български звезди също се оказаха абитуриенти тази пролет. Сред тях е победителката в „Гласът на България“ – очарователната певица Жаклин Таракчи, за която се отбелязва, че завършва всяка учебна година с пълно отличие.

View post on Instagram
 



Училище завърши и най-малката фолк певица Даниела Пирянкова – Данна. За изпращането си тя бе избрала къса черна рокля, която едва прикриваше едрия ѝ бюст, а за самия бал се премени в златна рокля на ресни, пише „Телеграф“.

View post on Instagram
 



И още една млада звезда стъпва смело на житейския друм – това е Маргарита Стойкова, която нашумя с ролята си на Вени от сериала „Татковци“. Талантливата актриса завършва руската гимназия в Пловдив и ще продължи с образованието си, като кандидатства в НАТФИЗ.

Желаем на всички абитуриенти попътен вятър и на добър час!

Четете още: Хубавата Елена отново разби Евгени на пух и прах