Кои са родните звезди, които не спират да се коригират?

26 септември 2021 | 08:33
2243
0
Инстаграм
0

В момента се наблюдава бум на естетичните процедури, алармират специалисти. Сега всички си поставят филъри и ботокс. Много от родните знаменитости си направиха куп подобрения през последната година. Естествено, всичко е документирано в Инстаграм.

И, да, днес процедурите не са запазена територия само за жените. Често към тях прибягват и мъже. Все повече клиенти искат промяна на брадичката, скулите и "издължен овал".
 

Азис е една от родните знаменитости, които не крият "подобренията". Преди време той сподели видео, на което му слагат филъри в гърдите, за да подсили окосмяването. В едно от последните му сторита пък личи, че това не е единствената процедура, която си е направил, пише Lupa.
 

Светлана Гущерова, която е добра приятелка на краля на фолка, също обича да посещава своята дерматоложка често. А от снимките ѝ в Инстаграм ясно личи, че поддържа визията си с редовни интервенции.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova

Мис Пеймейт 2019 - Михаела Тодорова, не прави изключение от общото правило. Михаела отделя доста време, а вероятно и срадства, за да се подлага на различни интервенции, пише още Lupa.

 

Явно в света на естетичните процедури криза няма.

В профила на известна родна дерматоложка виждаме още снимки и на други известни пациенти - Галин, Фики и Яница.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени