Възрастта няма значение за любовта. Това важи особено за Холивуд, където голяма част от любимите ни актьори излизат с далеч по-млади дами от тях.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Разликата между Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс е точно 25 години. Катрин се омъжва за Майкъл на 11 ноември 2000 г. Синът им Дилън Майкъл Дъглас е роден на 8 август 2000 г., а дъщеря им Карис Зита Дъглас проплаква на 20 април 2003 г. Холивудските актьори празнуват рождените си дни на една и съща дата. Тази година Майкъл навърши 75, а съпругата му стана на 50.

Брус Уилис и Ема Хеминг



64-годишният Брус Уилис се радва на млада съпруга. През 2009 г. той се ожени за модела Ема Хеминг, която е с 23 години по-млада от него. Двойката има две дъщери: Мейбъл Рей и Евелин Пен. Уилис обаче има и три дъщери с бившата си съпруга Деми Мур: Румер Глен, Скаут Лару и Талула Бел. Румер е само 10 години по-млада от доведената си майка.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Харисън Форд и Калиста Флокхарт са една от холивудските двойки, за които жълтите вестници изразходиха най-много мастило през годините. 77-годишният Форд е щастливо женен за звездата от „Али Макбийл“ вече 9 години. Актрисата е с 22 години по-млада от Харисън , но е само с година по-стара от сина му Бенджамин Форд.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

Сексапилната Роузи Хънтингтън-Уайтли e родена на 18 април 1982 г. Тя е модел, ангел на Victoria’s Secret, актриса и годеница на екшън звездата Джейсън Стейтъм. Роузи Хънтингтън-Уайтли и 20 години по-възрастният от нея екшън герой се сгодиха през 2016 г. след 6-годишна връзка. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма "Трансформърс 3: Тъмната страна на Луната". През юни 2017г. годениците станаха родители на момченце.

Денис Куейд и Лора Савоа

Звездата от „Капан за родители“ Денис Куейд официално обяви, че се е сгодил за приятелката си Лора Савоа, която е с 39 години по-млада от него. Куейд е на 65 години, а бъдещата му съпруга е едва на 26 – с година по-млада от сина на актьора –Джак. За връзката между актьора и студентката от Тексаския университет се заговори през юни, скоро след раздялата на Денис Куейд с друга доста по-млада от него жена - 32-годишната канадско-френска моделка Санта Озина.