Миналата година година за първи път проплакаха цял куп звездни бебчета – от сина на Мила Кунис и Аштън Къчър, през дъщерята на Криси Тейгън и Джон Леджънд, чак до наследниците на Кандис Суейнпоул и Оливия Уайлд.

2017-а ще е не по-малко епична. На бял свят се появиха бебечето на Ирина Шейк и Брадли Купър, а също така и дъщеричката на Марион Котияр и тази на Натали Портман. Новината от последните минути е, че Сиара също е родила момиченце, което е кръстила по доста интересен начин. Разберете как ето тук!

До края на годината се очаква раждането на още редица звездни отрочета. Кои са те може да видите в следващите редове:

Бионсе и Джей Зи


Кралица Би взриви интернет, след като през февруари обяви, че очаква близнаци. Певицата сподели новината с феновете си чрез снимка в профила си в Инстаграм, на която позира по бельо с наедряло коремче и зелен воал.

Фотосът предизвика вълна от коментари и харесвания и всъщност се превърна в най-лайквания кадър в историята на социалната мрежа.


Амал и Джордж Клуни

Джордж Клуни и любимата му също са в очакване на близнаци, които трябва да се родят юни месец.



Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм

Екшън звездата и супермоделът също очакват първото си дете. Новината бе съобщена от красавицата, която от години е сгодена за Стейтъм.


Сиара и Ръсел Уилсън

Певицата има син Фючър Джуниър от бившия си приятел – рапъра Фючър, а сега очаква бебе от настоящата си половинка Ръсел Уилсън.

Красавицата, подобно на звездните си колеги, сподели новината чрез Инстаграм в деня на рождения си ден, като заяви, че Господ ѝ е направил възможно най-големия дар от всички - дал ѝ е възможността отново да бъде родител.


Зоуи Дешанел и Джейкъб Печеник

Чаровната актриса очаква второто си дете от половинката си. Двамата вече имат дъщеричка на име Елзи Отър, която се появи на бял свят през 2015 г.