Лято 2017 г. е към края си и скоро ще бъде история, а за някои звезди то даде ново начало в любовния им живот. Кои са новите звездни двойки, събрали се през горещите месеци? Ще научим още сега!

1.Сиена Милър и Брад Пит

Само девет месеца след тежкия си развод с Анджелина Джоли през юли в медиите се появиха слухове, че Брад Пит е започнал връзка с актрисата Сиена Милър. Всъщност двамата били забелязани да се любуват на компанията си още през април. Дали звездните актьори са новата холивудска двойка? Все още не можем да кажем със сигурност.

2.Нина Добрев и Глен Пауъл



В медиите отдавна се носи мълвата, че Глен и Нина са двойка, а през юли слуховете бяха потвърдени. Според близък на двамата те дълго време имали добро приятелство, което прераснало в любов.

3.Бела Хадид и Дрейк



През юни супермоделът и хитовият изпълнител бяха засечени от папараците да напускат заедно ресторант в Лос Анджелис. Според източници двамата често се забавляват заедно до малките часове в нощните клубове, а веднъж Бела била забелязана да слиза от колата на Дрейк.

4.Бен Афлек и Линдзи Шоукъс



Малко след като се раздели с Дженифър Гарнър, Бен Афлек започна романтична връзка с телевизионна продуцентка Линдзи Шоукъс. Двойката не прикрива бурната си страст, появявайки се често на публични места и държейки се за ръка. По всичко личи, че Бен и Линдзи са на гребена на любовната вълна.

5.Риана и Хасан Джемил



В началото на лятото Риана и Хасан взривиха социалните мрежи със страстни кадри, целувайки се в басейн. Тогава и за първи път стана ясно, че двамата са заедно. Съществуваха и съмнения дали това не е просто летен флирт, но преди няколко дни певицата и милиардерът бяха засечени на дъждовна разходка в Лондон.

6.Тейлър Суифт и Джо Алвин



Русокосата певица, която преди беше известна не само с хитовете си, но и с твърде показното си романтично отношение към бившата си половинка Калвин Харис, този път реши да запази новата си връзка в тайна. Според източници тя и актьорът Джо Алвин са заедно още от края на пролетта, а слуховете за отношенията им бяха потвърдени в началото на лятото.

Четете още: Никол иска да има семейство на 44