Кой обиди смъртно Софи Маринова? Ето го и новия ѝ партньор

01 декември 2021 | 13:01
2875
0
Снимки: Facebook
0

Софи Маринова е смъртно наранена и обидена от телевизионен скеч, насочен по адрес на най-любимото ѝ - сина ѝ Лоренцо. Шегата явно сериозно я е наскърбила, а това ясно личи от поста, който ромската перла сподели на профила си във Фейсбук."Здравейте, скъпи мои приятели. Искам да кажа няколко неща на тези, който се правят, че ме обичат и боготворят. Бих искала да ги помоля да престанат да си правят реклама, докато се подиграват с моя образ. Нямам нищо против никого, но не смятам, че е редно да бъда обект на подигравки, и то особено от мои колеги! Моля ви най-сърдечно да не се ровите в личния ми живот и семейство ми и не замесвайте сина ми във вашите скечове и интриги! Дали Лоренцо е мой син, е нелепа шега. Поне измислете нещо по-оригинално.

Известно е на всички, че аз никога не съм си позволявала да обсъждам някой колега, или да давам мнение за даден проект или песен. Уверявам ви също така, че винаги съм мразела клюките и интригите без значение за кого се отнася, както и не позволявам някой да говори пред мен за други! Знаете, че съм много широко скроен човек, но всичко си има граници! Чувствам се обидена!", гласи публикацията на певицата, в която тя излива своето възмущение.От думите ѝ обаче не става ясно кой е скечът и предаването, което си е позволило шега на гърба на изпълнителката.

Припомняме, че Лоренцо се появи на бял свят през 2002 г. и е плод на любовта на Софи Маринова с Петър Петров - барабанист от бившия оркестър "Орхидеи". Заедно двамата споделят един покрив 8 години, без да сключват брак.

Петър има двама синове от предишната си връзка - Асен и Дачо, с когото Маринова живееше, след като се раздели с бащата на Лоренцо. На практика беше влюбена в доведения си син. Връзката им продължи 4 години, през които открито разказваха за отношенията си. Двамата дори участваха заедно в третия сезон на "ВИП Брадър" през 2009 г. После решиха да се разделят, а малко след това Дачо се ожени.Сега Софи с гордост представи новия си мъж, с което реши да парира всички слухове, че отново се е събрала с Гринго и че е надмогнала всякакви лични драми, посвещавайки се на работата си.

Този път ромският славей е с друг музикант – Силвър. Най-накрая двамата се събраха и осъществиха така мечтания си дует, който се казва "Ако можеше". Дългоочакваният от феновете видеоклип направи премиера във FGM Records – единствения официален YouTube канал на лейбъла „Фентъзи Груп Медия“. За по-малко от 12 часа песента влезе в класацията за „Набиращи популярност“ видеа в най-голямата платформа за видеосподеляне и регистрира над 100 хиляди показвания.


 
Четете още: 41-годишната Лияна показа тяло на богиня и разкри на какво дължи изящния си вид

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени