Автор
Люблена Папазова

Кой сега е №1?Айлин на втора романтична среща с Евгени

Тази вечер зрителите на bTV станаха свидетели на поредната индивидуална романтична среща на Евгени с негова избраничка. Името, което Елена прочете, успя да изненада дори и самата дама, която Ергенът бе определил да го придружи до най-красивите бодрумски кътчета – Айлин. Екзалтирана, тя не успя да скрие радостта си, че е единствената до момента, която Генчев кани за втори път на романтично усамотение извън имението.


Евгени очакваше шампионката по карате на плажа, а след това двамата излязоха в открито море, за да се потопят надълбоко в дебрите на любовта. „Започва много да ме хваща срам, защото явно вече съм напът да се влюбя“, не скри Айлин, коментирайки срещата си с Евгени.


Двамата облякоха специални костюми, за да се гмурнат и да се докоснат до морския свят на Средиземноморието, а след това си подариха камъчета, чиято форма се допълва. „Това е едно от най-красивите преживявания в живота ми. Толкова много се радвам, че ми се случи точно с Евгени“, описа силната си емоция Айлин.

За финал на красивото морско пътешествие, Евгени отведе моделката на безлюдно малко островче, където ги очакваше романтична вечеря. От своя страна, Айлин предложи на виртуоза да напишат на малки листчета какво харесват най-много един в друг, като още при първия опит получиха съвпадение – „очите ти“, видя Woman.bg.