Това е въпрос, който всеки би искал да знае „Колко бързо мога да отслабна?”

Особено, ако е притиснат от събитие, което наближава като сватба или първа среща.

Тялото е така устроено, че да може да оцелее при глад. Затова, когато влезем в една агресивна програма за отслабване, в мозъка настъпват промени, които забавят метаболизма и задържат складираните калории в тъканите.

Друг проблем с прекалено бързата загуба на тегло е, че можете да изпитате неприятни странични ефекти като хлабава кожа и камъни в жлъчката. Истината по въпроса е, че състезанието се печели бавно или с други думи казано „бързай бавно”.

Помощник в отслабването и здравословния начин на живот е новият продукт „Минифемин”. Неговите съставки не предизвикват зависимост и след постигането на резултата и спирането му не се възстановяват свалените килограми.



Сред тях са:

Азиатската центела - подобрява артериалното и венозно кръвообращение, премахва оточността на тъканите и намалява стресово увеличения апетит; действа общо ободряващо, но и уравновесяващо. Това се дължи на уравновесяващото й действие върху активностите на двете мозъчни полукълба.

Линавичето – регулиращо хормоналните нива и повишаващо плодовитостта (според някои изследвания – с до 50%). Тя също така „вдига на крак” имунната система – важен факт в днешната динамично социална и затова високо заразна околна среда.

Гарциния е добрепроучено чрез модерни изследвания средство. Активната съставка хидроксилимонена киселина помага за разграждането на мазнините и намалява апетита, особено за сладко. Тя също така намалява холестерола в кръвта, а това е особено важно предвид на обстоятелството, че сърдечносъдовите проблеми в повечето страни (и подчертано – у нас) показват тенденция към „подмладяване”.

L-Таурин е аминокиселина с градивни функции в организма, която пренасочва обмяната към изграждане на белтъчни строителни блокове, вместо към натрупване на мазнини, а освен това намалява апетита, подкрепя сърцето и мускулатурата, пречиства жлъчката и подобрява зрението.

Витамин В3 (никотинамид или вит. РР) подобрява клетъчната обмяна на веществата и производството на енергия; особено значение има за нервната, съдовата и храносмилателната системи системи, както и за доброто състояние на кожата и косата. Опитайте, за да успеете в борбата с излишните килограми!

Търсете в аптеките.
www.mirtamedicus.com