Константин гол до Лияна - леле, колко са секси! (снимка)

15 юли 2021 | 19:40
10311
2
снимки: Instagram
2

Кръвта вода не става - точно с тези думи бихме определили последния фотос, който е споделила фолкдивата Лияна в Инстаграм.

Както винаги, така и този път певицата е заложила на сексапила и перфектното си тяло, но обикновено предпочита да позира сама. Сега обаче е решила да направи изключение, при това не за кого и да е, а за братовчед си Константин, който също демонстрира топ форма. 

Вероятно и двамата споделят добър ген и стриктно поддържат телата си, а комбинацията между тях по бански е направо взривяващо секси. Към снимката Лияна е написала и мило послание, като нарече Коцето свой "брат". 

И въпреки че кадърът е споделен едва преди ден, вече има над 10 хил. харесвания и безброй коментари. Ние пък бихме добавили, че ще се радваме да виждаме по-често техни съвместни проекти и общи снимки в мрежата. 

Четете още: Най-после Азис показа дъщеря си

Още по темата

Коментари

2 Съвършеният циганин.
  16 юли 2021 | 09:29 отговор
 

Охранен ром и гнусна клошарка.

 
1 Бивш от НСГП
  15 юли 2021 | 19:59 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Кво става Брутално Грозен Нагъл и Крайно Егоцентричен Мангал. msbrico.

 
 
Бивш от НСГП
15 юли 2021 | 19:59

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

Добави Коментар

Най-четени