Автор
Христина Кирилова

Константина Живова заби всички в земята: Не се превръщай в Аватар, не си по-готин

През последните дни нова тенденция заля социалните мрежи, която изглежда меко казано плашеща. Това е манията да се превръщаме в Аватар с помощта на програма, която на всичкото отгоре е и платена. Приложението предлага едноседмичен безплатен пробен период, който обаче не върши работа за направата на аватари. Те са платена опция генерирането на до 50 изображения струва 3.99 долара. Цената за 200 достига 7.99 долара. С две думи - ако видите някой от приятелите си в мрежата с един аватар, бъдете готови за щедра порция през следващите дни, защото човекът си е платил за минимум 50 изображения.

Какъв е смисълът да преправяш своя снимка, за да заприличаш на нещо стряскащо неодушевено, не можем да преценим. Нека просто го приемем за нелепа мода, по която залитнаха и някои родни звезди, сред които Миро от "Каризма", Глория, Орлин Павлов, Симона Загорова, Павел и други. Трудно бихме могли да определим чий образ изглежда най-добре или най-нелепо като анимация, но едно е сигурно - тази тенденция ни обезличава.

И в този ред на мисли предпочитаме да споделим мнението на Константина Живова, което определено ни допадна:

View post on Instagram
 

"Аз се харесвам такава, каквато съм! С всяка малка бръчка по лицето, с всяко несъвършенство, което всъщност ме прави съвършена. Не използвам програми, за да обработвам лицето си, защото това съм Аз!

Реших да споделя този пост, защото нямам нужда от Аватар, за да бъде интересна, харесвана повече или нещо подобно. Не съм фен на тази вълна, която тотално и постепенно изтрива нашата истинска същност и създава една изкуствена реалност!

Искам да виждам истинските красиви и уникални лица на хората и приятелите си тук. Не съм фен на приказните герои с фалшиви и подправени черти.

Искам да запазим себе си и да се харесваме такива, каквито сме!
Несъвършени, но уникални! С малки бръчки от изживения живот до момента, с усмивка или тъга в очите, с бели коси или малко излишни килограми, но НИЕ! Красиви и готини, единствени и неповторими!

Не се превръщай в Аватар - не си по-готин!!!

View post on Instagram
 

Бъди себе си!", изчерпателна бе Живова и призова почитателите си да бъдат горди с естествения си вид.

PS: Сподели какво мислиш по темата

Четете още: Ивайла Бакалова показа бременно коремче във Венеция (Снимка)