Коронакризата застигна и Емилия. Фолкпевицата продава тетрадки

Кризата, предизвикана от коронавируса, разклати силно основите на един от най-печелившия бранш в сферата на музикалния шоубизнес у нас – попфолка. Докато "ближат раните" си от споходилата ги немотия, някои звезди на родния фолк, свикнали да пеят срещу хонорари на стойност между 3 и 7 бона (суми, които сега заведенията им отказват), намериха други начини за препитание.

Докато Анелия например се кълчи в предизвикателни пози от новия си клип, оприличаващи я на порноактриса, Емилия го дава далеч по-скромно и сиромашки. Вместо по примера на други свои колежки, които печелят от модните си брандове или като инфлуенсъри на популярни козметични марки, Емилия рекламира… тетрадки за жълти стотинки!

Публикувахте от Emilia в Вторник, 22 септември 2020 г.

Половинката на сирийския бизнесмен Жорж Башур сподели на профила си във Фейсбук линк, водещ към онлайн магазина ѝ, в който се предлагат тетрадки, скицници, лексикони и плакати с нейния лик. Продуктите са на стойност между 1.20 и 3 лв.

Редом до музикалните ѝ албуми могат да бъдат намерени и календарчета, магнити и хартиени торбички с лицето на Емилия.

Рекламата на въпросните пособия досега не е била типична за певицата, поради което тя лесно изненада и дори притесни част от феновете ѝ, навеждайки ги на мисълта, че фаворитката им явно е закъсала финансово.

View post on Instagram
 

Четете още: Луна си извади две ребра - вижте новата ѝ талия!