Автор
Woman.bg

Коцето се закача с Райна, а съпругата му не ревнува

Певецът Константин се оказа непоправим сваляч. Коцето не е забравил бившата си половинка Райна и често си позволява да се закача с нея в социалните мрежи. Повод за онлайн флирта са снимките, които македонското пиле качва в профила си в Инстаграм. Изпълнителят не пропуска да пусне някой палав коментар под фотосите. „Старата любов ръжда не хваща", коментират фенове на бившата двойка. Макар да са разделени от години и да са поели по собствени пътища, Коцето и Райна поддържат приятелски отношения.

Съпругата на певеца – Надя няма нищо против и въобще не ревнува половинката си. „Толкова време са били заедно, живели са под един покрив, нормално е да се виждат и да се интересуват един от друг. Не смятам, че има проблем. Има ли смисъл да създавам излишно напрежение", категорична е Надя.


Изпълнителят на „Още те обичам“ е доволен, че е съхранил приятелството си с Райна. “Откакто не сме заедно, Райна е израснала. Сега сме в супер отношения. Когато се засякохме на първия общ концерт след раздялата, аз я щипя по дупето, а жена ми до мен. Много яко. След това направихме концерти и в чужбина", сподели преди време в тв интервю Константин.