Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите People's Choice Awards 2012?

Страхотно признание за българската звезда в Холивуд - Нина Добрев дойде от тазгодишната церемония по връчването на наградите People's Choice Awards, която се проведе в нощта на 11 срещу 12 януари в Лос Анджелис.

Чаровната Нина Добрев триумфира в категорията за "Любима актриса в ТВ драма" (Favourite TV Drama Actress) за участието си в "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries), доказвайки, че вече е намерила заслужено място в сърцата на американските телемани, съобщава avtora.com

Наградата й е още по-ценна и заради факта, че в битката за приза тя се състезаваше с такива имена като Блейк Лайвли от хитовия тийн сериал "Клюкарката" (Gossip Girl), Ева Лонгория от "Отчаяни съпруги", Елън Помпео от "Анатомията на Грей" и Емили Дешанел от "Кости".

Иначе, големият победител в People's Choice Awards 2012 е поп дивата Кeйти Пери, която не присъства на шоуто, но въпреки това спечели цели 5 отличия - в категориите Favorite Female Artist, Tour Headliner, Song of the Year (за Е.Т. с Kanye West), Music Video (за Last Friday Night) и TV Guest Star за участието й в How I Met Your Mother.

За "Любима ТВ драма" бе избран sci-fi сериалът "Свръхестествено" (Supernatural), а за "Комедия" – "Как се запознах с майка ви" (How I Met Your Mother.) В кино категорията, предпочитаният филм се оказа финалът на Хари Потър – "Даровете на смъртта", който спечели награди и за "Любима адаптация на книга", "Екшън" и "Актьорски състав".

При мъжете очаквано триумфира Джони Деп (за трети пореден път), при дамите - Ема Стоун (която бе обявена и за "Най-добра комедийна актриса"), а за "Кино икона" признанието отиде (заслужено, бихме добавили) при легендата Морган Фрийман.

Нина Добрев бе заложила на зелена рокля от пролетните предложения на Elie Saab, както и на сандали от същата колакция в комбинация с чантичка на Lauren Merkin. Графикът на актрисата е толкова натоварен напоследък, че дори нямала време да се преоблече преди полета, който било наложително да хване.

Звездата от сериала Pretty Little Liars Шай Мичъл беше избрала рокля на Naeem Khan и обувки Jimmy Choo

Актрисата Илайша Кътбърт бе подбрала интересна рокля на Vawk, но бе предпочела да подмени прозрачната пола на дрехата с плътна такава.

Дженифър Морисън пък бе заложила на вдигната на кок прическа и на рокля и чантичка Oscar De La Renta, обувките пък бях с марка Casadei

Актрисата Ашли Бенсън се беше спряла на кокетна рокличка на Alice + Olivia

Актрисата от сериала "Как се запознах с майка ви" Коби Смълдърс се беше спряла на рокля от пролетната колекция на Reem Acra

Кристен Бел се беше спряла на червена рокля Valentino и обувки Christian Loboutin

Бременната звезда от "Как се запознах с майка ви" Алисън Ханигън се беше спряла на рокля на Alice + Olivia

Майли Сайръс бе избрала рокля на David Koma и обувки на Jimmy Choo

Кейли Куоко пък беше заложила на рокля от пролетната колекция на Badgley Mischka

Деми Ловато се беше спряла на запомняща се рокля Marchesa

Луси Хейл бе заложила на рокля на турския дизайнер Cengiz Abazoglu

Ванеса Хъджинс бе с рокля от пролетната колекция на Jenny Packham

Леа Мишел с рокля Marchesa

Ашли Грийн се беше спряла на рокля DKNY

Кели Озбърн с рокля Honor и обувки Casadei

Ема Стоун с костюм и обувки Gucci