Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на турнето на Фен ТВ?

Турнето на Фен ТВ приключи в края на миналата седмица. То премина през 7 града.

От Фен ТВ си бяха поставили амбициозната задача да обединят музикалните жанрове в България. От сцената на концертите звучаха фолклорна музика, поп и поп-фолк.

Сред основните изпълнители бяха Азис, Алисия, Джина Стоева, Емануела, Ивена, Крум, Йоанна, Теодора и Тони Стораро.

За всеки концерт имаше гост изпълнители, сред които включиха Десислава, Теди Кацарова, Силвия Кацарова, Графа, Галя, Орлин Павлов и др.

Тъй като изпълнителките, които номинирахме бяха с доста разнообразни тоалети за концертите в отделните градове, сме ви приготвили Галерия за всяка от тях.

Ето ги и номинираните:

Алисия

За стайлинга си за турнета Алисия бе заложила единствено и само на ултра къси панталонки. Освен това певицата се беше спряла и на една и съща прическа – високо вдигната коса на опашка.

Галерия на Алисия и всички нейни тоалети от турнето можете да видите тук

Емануела

Емануела бе заложила на по-нестандартни дрехи. Повечето тоалети на певицата се състояха от няколко части, които тя събличаше постепенно пред публиката.

Йоанна

Бившата вокалистка на Deep Zone Project Йоанна, също се изяви на турнето. Тя бе заложила основно на черната гама за своя гардероб.

Джина Стоева

Тоалетите на Джина Стоева бяха доста разнообразни и доста отличаващи се един от друг.

Теодора

Теодора се беше спряла на разнообразен гардероб за изявите си

Ивена

Ивена определено беше една от най-ектравагантните изпълнителки на турнето. Някои от нейните тоалети ни допадат, други не толкова. Днес обаче вие давате своя глас за най-добре облечена дама на събитието. Очакваме резултатите с нетърпение.