Коя е жената, която Марадона не прежали до последния си дъх

25 ноември 2022 | 00:00
31336
3
снимки: Getty Images, Instagram
3

На днешния ден преди 2 години си отиде Диего Марадона - не просто човек, не просто велик футболист, а истинска легенда! Смъртта му бе внезапна и прониза сърцата на милионите му фенове по света, а животът му сякаш върви на лента пред очите ни. Някои си спомнят за невероятните му постижения в спорта, други за наркотичните му зависимости, а ние - за това какъв мъж беше той. 

Да не се лъжем - Марадона обичаше красивите жени, а през леглото му са минали безброй такива. Но коя е дамата, която го лиши от любовта си и която той не можа да превъзмогне до самия край?

През 2011 г. той започва връзка с русокосата хубавица Росио Олива, която е успяла да плени сърцето на Диего не само с външността си, но и със страстта си към футбола. Самата тя дълго време е професионален играч и се състезава в женския футбол. По време на връзката им аржентинката бе неотлъчно до него по стадионите и съпреживяваше всеки успех, сякаш е и неин. 

Диего Марадона

Марадона има 8 признати деца, но се твърди, че е възможно да има и още. Но да се върнем на любовта му с Росио. Двамата се сгодяват само година след първата си среща, но до брак така и не стигат. Любовта им обаче се оказва продължителна, въпреки впечатляващата възрастова разлика помежду им, която е цели 3 десетилетия. 

За първи път връзката им се пропуква през 2014 г., когато Диего обвинява Росио в кражба на часовник и други ценни вещи от къщата му в Дубай. Скандалът обаче не продължава дълго и двамата се събират. Младата аржентинка твърди, че след този момент Марадона започнал да ѝ посяга. Дори малко преди втората им и окончателна раздяла няколко години по-късно, в медиите изтича клип, в който сякаш Диего наистина удря Олива, но тъй като видеото е с лошо качество, не става ясно докрай точно какво се е случило. Според футболиста той просто е избил телефон от ръцете на любимата си, но не я удря. 

Дали заради непреодолими различия, или заради физическо насилие от страна на Марадона, красивата футболистка решава да сложи край на любовта си с него през 2018 г. Според близки на легендарния спортист той така и не успял да прежали вече бившата си годеница и дори ставал агресивен, когато попадал на нейни интервюта или на снимки с други мъже. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocio! (@rocio_g_oliva)

Любовта между Марадона и Росио приключва по възможно най-некрасивия начин. Тя завежда дело срещу него и изисква финансови компенсации, неисветно точно по какви причини.

От 2018 г. до последния си ден Диего Марадона не е имал официална половинка до себе си.

Още по темата

Коментари

3 Неизвестен
  25 ноември 2022 | 16:50 отговор
 

Оставете човека да почива в мир.

 
2
  27 ноември 2020 | 14:52 отговор
 

Забравихте- алкохол!

 
1
  27 ноември 2020 | 12:35 отговор
 

Да е нахранил някого, да е излекувал някого, да е образовал някого, да е спасил някого, да е създал някакви материални или духовни блага за света????? Укрити данъци, неплатени дългове, наркотици. Един прост, див ритнитопковец - това е величието му! Нека почива в мир.

 
 
Петко
27 ноември 2020 | 16:09

Да, така е, но според мен е нахранил доста хора по свой нематериален начин и това се видя на погребението му и от това, че и папата отдели време за него. Ритнитопковците няма нужда да са ядрени физици и нобелови лауреати, според мен. Но секи със своето мнение.

Добави Коментар

Най-четени