Автор
Филип Данауи

Коя звезда е по- по- най в народна носия?

Фолк звездата Галена изневери на луксозните тоалети, които обикновено обича да сменя и показва в социалната мрежа. Този път поднесе на почитателите си визия изцяло решена в българска народна носия. Упражнението й обаче ни върна назад във времето, когато Емилия подхвана тази тенденция, ако можем така да го наречем. След това я последва и Мегз Каканашева, като с днешна дата и Мира Добрева не остана по-назад. Поводът разбира се беше националният празник на България.

View post on Instagram
 

Галена има усет не само към марковите тоалети, но и към националните одежди. Какво мислите вие - Галена изненада ли почитателите си или по-скоро влезе в тон с българщината от солидарност, както направиха и другите родни знаменитости? Освен адмирации към отношението, ще допълним, че Галена определено създаде атмосфера с избора си на носия. Оставаме на вас да изберете - коя родна знаменитост е по- по- най в ансамбъла, който е избрала.

Емоционален момент между Башур и Емилия.

Уточняваме, че кадърът на пайнерката всъщност е стара снимка. С тази носия Галена се появи по време на свое участие в заведението на своя съпруг "Атракцион Калоянова крепост" в Арбанаси. Но въпреки това първа е Емилия, която заедно с половинката си Башур блеснаха в такава модна колаборация още миналата година на 3 март. По-известна като риалити фурия, Мегз се появи в дублиращ такъв кадър през ноември миналата година.

Екс-двойката Мегз и Рончев изимитираха Емилия и Башур.

Най-странна обаче е появата на Мира Добрева и по-точно мястото, където цъфна в червени и бели бродерии. Останалата без работа телевизионерка изуми мрежата, появявайки се така не другаде, а на ски пистата в Пампорово. В момента блондинката е на ваканция със семейството си, но вместо да си почива и релаксира, тя реши да сюрприйзира феновете с нестандартна хрумка. Голяма част от нейните последователи приветстваха решението й да се качи на ски пистата по този нетрадиционен начин, но пък други посякоха ентусиазма й и я набедиха, че си прави реклама. "Писна ми вече от хора, които готвят, обличат се, пътуват и се снимат с известни само и само да трупат слава и последователи. Това са комплексирани хора", гласи един от коментарите в социалните мрежи. Някои пък обявиха, че носията й по-скоро мяза на руска национална одежда.

Мира Добрева от ски пистата в Пампорово.