Крадци нахлуха в софийския мезонет за 4 млн. лв. на Слави Трифонов

Крадци нахлуха в тузарския софийски мезонет на Слави Трифонов и го обраха. Обирджиите са били маскирани като нинджи в черни дрехи, разкриват съседи на водещия пред "Уикенд". Мезонетът се намира на правителствения бул. „България“, а самият инцидент се е разиграл късно вечерта на 5 септември.

Във вечерта на обира Слави не бил в дома си, разказват още комшии на Дългия. По думите им той не обитавал жилището повече от година и половина, а самото то било обявено за продажба на стойност от близо 3,8 милиона лева.

View post on Instagram
 

Крадците били проникнали в апартамента на Слави през входната врата на жилищната кооперация, възползвайки се от факта, че е било първият от трите почивни дни и почти всички живущи в баровския блок отсъствали. Не е работил и ресторант в съседство до кооперацията. Записи на охранителни камери в района разкриват, че крадците са трима, но заради маските лицата им не се виждат.

Самият Трифонов не се е явил лично за оглед на ограбеното жилище, а изпратил свой представител от офиса на „Седем осми“ след позвъняването от частния СОТ, твърдят още съседите му. Как нинджите са успели да преодолеят СОТ-защитата и секретната брава на мезонета, не е ясно. Интересното е, че крадците не са си тръгнали с голяма плячка, а били задигнали само парфюми, скъпи дрехи, някои ценни вещи, но не и пари в брой и бижута.

Още по-интересното е, че, според представител на СДВР, постъпила жалба за обир в дома на Слави Трифонов няма. Съседита на Слави уверяват още, че след нахлуването в мезоната и бягството на апашите, полиция така и не се била появила. Обяснението им е, че водещият не искал да вдига много шум и да попада под мушката на новините. Според тях Трифонов се страхувал от факта, че снимки, направени от МВР, ще плъзнат из интернет пространството, вследствие на което щяла да се разнесе слухът в какъв лукс се ширел той.

View post on Instagram
 

Четете още: Защо Ивана изблъска фен с дете на ръце от сцената