Автор
Woman.bg

Край на приказката: "Мис Москва" се развежда с краля на Малайзия

Абдикиралият от престола крал на Малайзия - Мухамад V, се развежда с 25-годишната руска носителка на титлата "Мис Москва 2015" - Оксана Воеводина, пишат световните медии.

Красавицата се превърна в международна сензация, след като подобно на съвременна Пепеляшка се омъжи за един от най-богатите хора в света. Появи се и новина, че двамата очакват наследник.

Любопитен детайл е, че по-рано през годината Оксана е приела исляма. Воеводина е приела и мюсюлманското име Риана. Според медиите в Куала Лумпур в бъдеще тя ще се представя като Риана Оксана Горбатенко. Преди да стане кралска булка, Воеводина е споделила: "Когато бях ученичка, си падах малко разбойничка. Харесвах скейтъри и байкъри, които участваха в състезания. Аз също обичам да карам велосипед. Смятам, че мъжът трябва да бъде главата на семейството и, разбира се, да не изкарва по-малко пари от жената".


Но ето, че днес, само два месеца, след като 49-годишният Мухамад и 25-годишната Оксана минаха под венчилото, двамата се готвят за развод.

Според медиите причината са изстинали чувства и все по-чести караници.

Бащата на Оксана обаче отхвърли слуховете за раздяла и заяви, че не чете новини онлайн, но ако дъщеря му се развежда, увери, че щеше да знае.