Автор
Woman.bg

Кралска годишнина: Уилям и Кейт празнуват девет години брак!

Днес херцогът и херцогинята на Кеймбридж - принц Уилям и Кейт Мидълтън, празнуват девет години от сватбата си.

Припомняме ви, че любовната история на Уилям и Кейт започва през далечната 2002 година. Цели 2 години двамата успяват да прикрият връзката си, но през 2004 г. папараците успяват да ги изловят заедно на ски почивка.

Двамата изглеждат като перфектната двойка, но това не означава, че любовта им е безоблачна.

През пролетта на 2007 г. Кейт и Уилям слагат край на връзката си – събитие, което доказва колко динамична е тяхната любов. Тогава принцът къса с нея по телефона, докато тя е на работа. Думите му били: "Не мога...Няма да се получи. Не е честно спрямо теб"

По време на скорошно интервю самият принц споделя, че до раздялата се е стигнало, защото е имал нужда от почивка, преди да влезе в етап от живота си, по време на който напълно да се отдаде на връзката.

"Растяхме и просто се опитвахме да намерим своето място в живота, трябваше ни малко пространство и раздялата изигра положителна роля", искрен е Уилям.

Но макар и разделени, Кейт и Уилям не спират да се чуват и не след толкова дълго се събират официално. На 16-и ноември 2010 г. те обявяват годежа си, а на ръката на Катрин заблестява годежния пръстен на принцеса Даяна.

На 29-и април 2011 Уилям и Кейт си казват заветното "да" и до днес двамата са все така влюбени, а вече и горди родители на три деца – принцеса Шарлот (2015), принц Джордж (2012) и принц Луи (2018).