Красавицата, която отмъкна Сашо Кадиев от жена му - моделка, която мечтае да стане космонавт

Измина повече от година, откакто научихме, че актьорът Александър Кадиев има нова любовна тръпка в живота си, но едва наскоро стана ясно коя е тази мистериозна дама. Оказа се, че младата красавица също е от шоу средите и се казва Ивелина Чоева - модел с обещаващо бъдеще. Но какво все още не знаете за нея? Коя е жената, разделила Кадиев с майката на детето му - Таня?

Ивелина е с почти 15 години по-млада от Сашо, но очевидно голямата разлика никак не пречи на любовта им. Тя е родом от Хасково, но животът ѝ тотално се преобръща, когато е само на 14 г. Тогава тя заминава за Лондон, след като майка ѝ я записва в модна агенция. Още в училище Ивелина се е отличавала с високия си ръст, заради който е получила и шанса да пробие в модата. И така тя получава първата си работа и се премества да учи в Англия. И макар за много момичета историята на Ивелина да звучи като сбъдната мечта, всъщност тя е имала съвсем други планове за бъдещето.

View post on Instagram
 

Чоева споделя, че когато била малко момиче, най-голямата ѝ мечта била да излети в Космоса и да тръгне по стъпките на Валентина Терешкова. Дори ходела на уроци по астрономия заради силното желание един ден да се качи на космически кораб. Другата ѝ голяма слабост като дете е бил балетът. Но макар да е поела по различен път, Ивелина не крие, че е щастлива и обича професията си на модел, защото ѝ дава възможността да пътува непрестанно и да среща нови хора.

View post on Instagram
 

В началото е изпитвала силна носталгия към дома и приятелите си в България, но с годините е успяла да лавира между ангажиментите в Лондон и родината. Освен че се занимава с мода, Чоева е завършила и бизнес. Младата красавица споделя, че обожава не само да пътува, но и е ценител на различните традиционни кухни, като българската ѝ е любима. Очевидно любовта към храната ще бъде огромен плюс за майката на Сашо Кадиев - Катето Евро.

Четете още: Лияна и дъщеря ѝ шокираха фенове с опасно горещи кадри