Красавицата, която отмъкна Сашо Кадиев от жена му - моделка, която мечтае да стане космонавт

09 юни 2021 | 11:29
17286
7
снимки: Instagram
7

Измина повече от година, откакто научихме, че актьорът Александър Кадиев има нова любовна тръпка в живота си, но едва наскоро стана ясно коя е тази мистериозна дама. Оказа се, че младата красавица също е от шоу средите и се казва Ивелина Чоева - модел с обещаващо бъдеще. Но какво все още не знаете за нея? Коя е жената, разделила Кадиев с майката на детето му - Таня?

Ивелина е с почти 15 години по-млада от Сашо, но очевидно голямата разлика никак не пречи на любовта им. Тя е родом от Хасково, но животът ѝ тотално се преобръща, когато е само на 14 г. Тогава тя заминава за Лондон, след като майка ѝ я записва в модна агенция. Още в училище Ивелина се е отличавала с високия си ръст, заради който е получила и шанса да пробие в модата. И така тя получава първата си работа и се премества да учи в Англия. И макар за много момичета историята на Ивелина да звучи като сбъдната мечта, всъщност тя е имала съвсем други планове за бъдещето. 

Чоева споделя, че когато била малко момиче, най-голямата ѝ мечта била да излети в Космоса и да тръгне по стъпките на Валентина Терешкова. Дори ходела на уроци по астрономия заради силното желание един ден да се качи на космически кораб. Другата ѝ голяма слабост като дете е бил балетът. Но макар да е поела по различен път, Ивелина не крие, че е щастлива и обича професията си на модел, защото ѝ дава възможността да пътува непрестанно и да среща нови хора. 

В началото е изпитвала силна носталгия към дома и приятелите си в България, но с годините е успяла да лавира между ангажиментите в Лондон и родината. Освен че се занимава с мода, Чоева е завършила и бизнес. Младата красавица споделя, че обожава не само да пътува, но и е ценител на различните традиционни кухни, като българската ѝ е любима. Очевидно любовта към храната ще бъде огромен плюс за майката на Сашо Кадиев - Катето Евро. 

Четете още: Лияна и дъщеря ѝ шокираха фенове с опасно горещи кадри

Още по темата

Коментари

7 Иван
  17 юни 2021 | 07:42 отговор
 

Каква професия мое да е тва - модел. На 22 - аз по професия съм модел. На 25 - опа! - пак нямам професия :)))

 
6 Kik
  11 юни 2021 | 23:36 отговор
 

Те и двамата са грозни за каква красавица ми говорите бе ? ЖЕНАТА С КОЯТО ИМА ДЕТЕ Е КРАСАВИЦА ,А ТАЯ Е НЕКВА МИРИЗЛИВКА ДЕТО ДРАЩИ ЗА СЛАВА ДА НАВЛЕЗЕ В СРЕДИТЕ И ПОСЛЕ КАТО СИ ХВАНЕ НЕКОЙ ЧИЧКА С ПАРИ ШЕ ГО ЗАЕБЕ АМА КАРАЙ ДА НИ Е ВЕСЕЛО НАЛИ сме си СЕИРДЖИИ...

 
5 Браво!
  11 юни 2021 | 15:56 отговор
 

Поредният боклук, който мечтае да стане още по-голям боклук.

 
4 КОНСТАНТИНОВ
  10 юни 2021 | 12:37 отговор
 

ЗАЩО ЛИ НА МИСИРКИТЕ Е ИНТЕРЕСЕМ ТОЯ ?ДАНО СКОРО СЕ ЗДОБИЕ С НАИ ГОЛЯМИТЕ РОГА.

 
3
  10 юни 2021 | 11:12 отговор
 

Как пък не чухме за някоя, която е изоставила моделството и го сменила за сериозна професия. Все много искат да учат, да се развиват, но като напипат лесното, не го пускат.

 
2 СС Лацио
  09 юни 2021 | 20:39 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА - абе мръшлякоооо, че ти знаеш ли но що му викат барли или бръндзи. Че за джуки всички сме чували.

 
 
11 юни 2021 | 12:27

...

1 СС Лацио
  09 юни 2021 | 20:37 отговор
 

Абе негри и някой гнусни грозновати бони циганки са надарени с такива джуки,барли или бръндзи ама свето отива към изкусителна красота.

 
 
Кик
11 юни 2021 | 23:39

Много си зле бе земи си смени дилъра ,че нещо не мога ти свана мисълта от тия твои сто в едно на майка ти в устата ....келеш .....

Добави Коментар

Най-четени