Красавици от класа: Вижте Андреа, Михаела Филева и Диляна Попова като абитуриентки

15 май 2021 | 13:38
23955
9
снимки: Facebook, Instagram
9

В сезона на абитуриентските балове, преди да ви покажем новата реколта звезди, завършили гимназия, нека си спомним за чудната нощ на някой ВИП българки. Заслуга за това да видим Михаела Филева като абитуриентка, има нейната класна ръководителка в гимназията. Снимката от бала на Михаела е публикувана във Facebook от нейната учителка, a поводът е участието на певицата в танцувален риалити формат преди години. Днес Михаела е позната като по-обрана в избора на тоалети, в сравнение с много от нейните колежки в музикалната индустрия. За бала обаче е избрала тюркоазена рокля по тялото с гол гръб, а косата ѝ е вдигната на висок кок. Красавицата позира на фона на пейзаж от родния си град – Велико Търново.

Михаела Филева

Андреа често комуникира със своите фенове чрез социалните мрежи. Наскоро певицата използва функцията на Instagram с въпроси и отговори на стори, за да даде шанс на почитателите си да зададат въпроси, които ги вълнуват. Един от въпросите предизвикваше Андреа да качи снимка от абитуриентския си бал. Певицата прикачи снимка, на която се забавлява с приятелки, като добави хаштаг 2006, годината, в която се е състоял нейният бал. Андреа е заложила на рокля в телесен цвят и спускащи се по тялото къдрици.

Андреа

"Моят бал мина без клаксони и вдигане на шум, старах се да бъда изключително елегантна и обрана не само като визия, но и като поведение. Разбира се след официалната част и ресторанта, в дискотеката се разви лудо парти и е факт, че е една от малкото вечери в живота ми, които съм запомнила", връща се в миналото Луиза Григорова, която вече е майка на син.

Дъщерята на Гала също пази спомен от своята бална вечер. „Аз исках да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис- бях с наи- вълшебния гащеризон, създаден от любимият ми български дизаинер. Аз не исках да се събирам с роднини, тате искаше и пак направихме компромис- събрахме се... щастлива съм, че го отпразнувах както трябва, така че мерси, мамо и тате. Спомням си, че навън валеше- маи месец“.

Друга прекрасна българка Диляна Попова си спомня за бала. "От времето, когато нямаше селфита, нямаше лаикове и всичко ни харесваше... Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на маика ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. Тук съм с мама, тате и моя кавалер Финчи, когото срещнах в Техникума по облекло и е един от наи-добрите ми приятели и до днес... Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса...", разказва Попова. 

Още по темата

Коментари

9 dominantij
  18 май 2021 | 09:08 отговор
 

"СВЕТЛИН РУСЕВ ВИ ГО Е НАРИСУВАЛ НА ЦЪРКВАТА НА ПРОКЛЕТАТА МАЙМУНА НА РУПИТЕ, КАКВО ВИ ЧАКА." За коя маймуна на Рупите плямпаш бе педераст издухан! На такива плазмодии, като тебе, трябва да им се реже гърлото още при раждането!

 
8 ХХХ
  16 май 2021 | 16:32 отговор
 

САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 
7 Mineta Raikova
  16 май 2021 | 14:04 отговор
 

Ne struvat. Mineta Raikova po tyi vreme be izrabotena v zadniq dvor.

 
6 ФАРАОН - БОГ
  16 май 2021 | 01:44 отговор
 

СВЕТЛИН РУСЕВ ВИ ГО Е НАРИСУВАЛ НА ЦЪРКВАТА НА ПРОКЛЕТАТА МАЙМУНА НА РУПИТЕ, КАКВО ВИ ЧАКА.

 
5 ФАРАОН - БОГ
  16 май 2021 | 01:37 отговор
 

ГОСПОД, БЕ-ШЕ! БЪЛГАРИН. МИНАЛО, ОТДАВНА СВЪРШИЛО ВРЕМЕ :) СЕГА Е САМО БЕЗМИЛОСТЕН БОЕН ЧУК. НАДЕЖДА ВСЯКА! ЗАБРАВЕТЕ.

 
4 ФАРАОН
  16 май 2021 | 01:26 отговор
 

ТОЛКОВА ВИ МРАЗЯ, ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ ЖИВ НА ЗЕМЯТА ДА Е БУЛГАРАК, ШЕ ГО ПРАСКАМ С ЧУКА, ДОКАТО МОКРО ПЕТНО НЕ ОСТАНЕ :)

 
3 ФАРАОН
  16 май 2021 | 01:24 отговор
 

ЦАРЯ ВИ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ - ДА СИ СМЕНИТЕ ЧИПА, КОЕТО РАЗБИРА СЕ Е НЕВЪЗМОЖНО И Е ПО-ЛЕСНО ДА ВИ ЛИКВИДИРАМ :) КОЕТО И ЩЕ НАПРАВЯ С ПРОГРАМАТА - ПРОКЛЕТИ БУЛГАРАШКИ СКОТОВЕ :)

 
2 БХК
  15 май 2021 | 18:04 отговор
 

Прекрасни ромки!

 
1
  15 май 2021 | 17:11 отговор
 

Искам да я еба

 

Добави Коментар

Най-четени