Красивата Мерием Узерли, която познаваме като Хюрем Султан, спечели сърцето на Ал Пачино и той я пожела

Ал Пачино поиска известната турска актриса Мерием Узерли, станала световноизвестна с ролята си на Хюрем Султан в историческата сага “Великолепният век”, да участва в следващия му проект. Затова тя си е насрочила среща с него в Холивуд, приемайки поканата му, информира турското информационното издание Geje, цитирано от Труд бг.

View post on Instagram
 

Според разпространеното съобщение, холивудският доайен е поканил Мерием да обсъдят негов проект, който според Узерли ще е голяма изненада за всички. Лентата ще бъде заснета от самия Ал Пачино.

View post on Instagram
 

“Съгласих се да се срещнем, но помолих Ал Пачино да изчака до януари. През декември, ако това е волята на Всевишния, ще родя втората си дъщеря и след това съм готова да отлетя за САЩ, за да обсъдя обещаващия проект на Ал Пачино”, споделя Мерием.

Турската звезда, която живее в Германия с дъщеричката си, успя да предизвика интереса на няколко американски режисьори и продуценти, но засега откликва само на предложението на Ал Пачино. Оказва се, че Мерием комуникира с него от миналата година и оттогава при всяко пътуване до Лос Анджелис тя се среща с холивудската знаменитост.