Надя Иванова, която нашумя покрай лайфстайл предаването от близкото минало „Елит” е доста напреднала бременност и се очаква да роди всеки момент, пише "Шоу", позовавайки се на източници, близки до актрисата.

Явно коремчето на хубавото Наде е толкова наедряло, че тя трудно може да прикрие промените по тялото си.

Кой обаче е бащата, засега бившата водеща мълчи.

Въпреки пълната мъгла, която тегне над личния живот на Иванова, в светските среди се шушука, че мъжът, пленил сърцето на красивата брюнетка, е известен и също се изявава в сферата на шоубизнеса. Според "Уикенд" бащата на детето ѝ е сценаристът на Слави Трифонов - Драгомир Петров, с когото съдбата ѝ я среща през миналото лято.

Това ще бъде първата рожба за чаровната актрисата, която се очаква да вземе участие в новия сезон на романтичната комедия „Съни бийч”. Фактът, че е бременна обаче, поставя под съмнение завръщането ѝ в хитовия сериал. Към момента звездата все още не е потвърдила новината лично.

Припомняме, че преди време Иванова имаше роман с продуцента Андрей Арнаудов, който стана баща през 2018 г. Една от последните ѝ връзки бе с Йоло Йолов, който почина изненадващо от мозъчен аневризъм.

Надя Иванова е родена във Видин. Завършва НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Става водеща на предаването „Елит” още когато е втори курс в академията. По-късно участва в сериалите „Скъпи наследници“ по bTV, „Sex, Лъжи & TV ” и води предаването „Перфектна памет” по TV7. Зрителите познават гласа ѝ от всички сезони във „Фермата”.

Преди година и половина 39-годишната видинчанка откровено призна, че все още не се чувства готова да се обвърже, но предвидливо е замразила собствените си яйцеклетки в случай че се появи подходящ мъж.

Четете още: Дъщерята на Глория роди, ето я щастливата Симона с бебчето (снимки)