Красота! Вижте къде е Миролюба Бенатова на рождения си ден (снимка)

02 август 2021 | 11:42
5615
12
снимки: Facebook
12

Един от най-успешните журналисти в България, Миролюба Бенатова, рядко говори за личния си живот. Но когато го прави, обикновено има основателен повод за това. Този път Бенатова реши да сподели красив кадър от морето, където днес посреща 46-ия си рожден ден. Ето как тя сама се поздрави за празника и какво е заключението ѝ за живота дотук:

"Обичам да чувам морето на плажа. Така успявам да чуя и себе си. Посрещам моите 46 под слънцето, без да прекалявам с предпазните мерки. Защото, освен да се пазим от изгаряне, трябва да "събираме" и витамин D. Животът не е непрекъснато избягване на опасности. Благодаря на спътниците си, които издържат на жега. И в прекия, и в преносния смисъл на думата. Обичам ви."

Четете още: Сашо Кадиев в тройка с бившата и Ивелина (снимка)

Още по темата

Коментари

2
  02 август 2021 | 12:21 отговор
 

Горката! Като я гледам, май е съвсем сама. Никой не иска да я доближава на 100 метра.

 
1 Бивш от НСГП
  02 август 2021 | 11:55 отговор
 

!!! Огромен скандал избухна в холандския парламент заради разследване на Миролюба Бенатова и оператора Добромир Иванов за „Хрътките". Разследването, излъчено през март по bTV, а по-късно и по холандската телевизия KRO, разкрива как български имигранти точат социални помощи от щедрата към бедните държава. Вследствие на скандала може да се стигне до оставката на зам. министъра на финансите Франс Веекерс. !!!

 
 
Бивш от НСГП
02 август 2021 | 11:57

Че Мангало софка маринова оня ден ми вика по ти ви , че наспаах саа, че наядааах са, че филмааа глаааддах .

Добави Коментар

Най-четени