Краят на една ера: Елън Дедженеръс спира предаването си, но защо?

Елън Дедженеръс, която е един от най-добрите душеприказчици на звездите, спря своето шоу след 19 сезона и над 3000 предавания общо.

"Креативните хора имат нужда от предизвикателства. Колкото и страхотно и забавно да е това, което правим тук, аз вече просто не се чувствам предизвикана", казва Елън в интервю за The Hollywood Reporter.

Дедженеръс е съобщила новината на своя екип още на 11 май, а днес, 13-ти май, ще бъде гост в предаването на Опра Уинфри. И обещава да разкаже какви точно са причините за решението ѝ.„

View post on Instagram
 

През 1997 г. точно в предаване на Опра тя разкри, че харесва жени...

Всъщност, ако върнем лентата назад, още през 2018 г. в интервю за New York Times, Елън изказва съмнения, че има сили да продължи с шоуто, което се излъчва 180 пъти годишно. Направила е над 2400 интервюта с известни личности.

2020 г. обаче беше особено тежка за нея. Тя бе обвинена в създаване на токсична работна среда и враждебно поведение. След като се извини публично, Елън смени част от екипа си, опитвайки се да възвърне репутацията на шоуто.

Сега водещата отрича това да е причината за спирането на шоуто. "Беше много болезнено за мен. Но ако това беше причината, щях да го направя още тогава.", казва Елън. А ние чакаме с нетърпение гостуването ѝ при Опра.