Крие ли Емилия песен с Денис Теофиков, питат феновете

24 януари 2022 | 13:11
10676
0
Инстаграм
0

Емилия се наслаждава на последните дни от бременността си, а феновете се вълнуват. Но не за предстоящото раждане на певицата, а за една песен, записа преди време с покойния вече Денис Теофиков.

Почитателите на талантливия младеж искат певицата да пусне парчето.
 

Малко след смъртта на Денис тръгна слух, че Теофиков и Емилия са записали общ дует и са снимали клип към него, за който е похарчена огромна сума, пише "Марица".

Когато Денис си отиде в края на октомври, Емилия пусна жалейка в социалните мрежи и съболезнования към семейството му. Оттогава в съобщенията си тя нито е споменавала Денис, нито общото им парче. Емилия акцентира върху успеха на друга своя песен, както и върху факта, че е бременна.
 

Вместо да се радват на наближаващото събитие, феновете на Емилия всеки ден я молят за новия дует с Денис. Двамата вече имат няколко общи парчета, а сега прогнозите са, че заради трагедията новият дует ще бие всички рекорди.

"Сигурна съм, че питате с най-добри намерения, но въпросът ви е нетактичен. Когато преценят, ще пуснат клипа. Питате ли Емилия с каква мъка ще я пее тази песен, както и другите две, които не спират да се слушат?!", питат някои от феновете.


"Ако преценят и близките са съгласни, някой ден може и да я чуем. Волята е тяхна. Емилия и всички около нея прекрасно знаят, че това е най-чаканата песен. Просто да бъдем по-тактични. Поклон пред Денис!", започва спор между фенки на Емилия. "Емилия е дала много пари за този клип, около 300 хиляди лева", казва друг почитател. И коментарите не стихват... Какво ли ще реши Емилия?

 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени