Криско призна: През седмицата почти не виждам децата!

06 декември 2021 | 13:03
2416
0
Инстаграм
0

"През седмицата почти не виждам децата и затова през уикенда се старая да наваксвам. Бабите и дядовците помагат, когато могат. Засега нямаме бавачка". Това призна певецът Криско в предаването "Тази събота и неделя".

"Сега са най-хубавите години, защото децата ти дават най-чистата и безусловна любов. Излъчват безгрижие и искреност. Ти си неговото аверче, най-добрият му приятел и детето иска да е с теб. Това време трябва да се оценява, защото ще дойде моментът, когато ние ще търсим тяхната компания“, сподели още изпълнителят.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Той и сръбският изпълнител COBY са записали саундтрака към филма "Южен вятър 2: Ускорение". По този повод Криско разказа: "Продуцентът и режисьор на филма Милош Аврамович ми предложи да участвам в саундтрака. Все още не съм гледал филма, но за музиката черпих вдъхновение от първата част. Премиерата в България е на 4 февруари. Сюжетът е за сблъсък между българската и сръбската мафии. Участват Мариан Вълев, Захари Бахаров, Асен Блатечки и други наши актьори, като част от снимките са в България“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Криско споделя още, че музиката му е най на сърце и ако някой ден не може да пее, вероятно ще работи в радио или телевизия под някаква форма - примерно, като тонрежисьор.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени