Кристи Бринкли е от онези жени, които не се нуждаят от представяне. Името ѝ е синоним на „сексапил“, „красота“, „изящество“ и всичко най-хубаво, което може да се каже за една дама. Днес тя е на 65 г., но е меко казано привлекателна, безспорният идеал за жена. Може би редица момичета, които са в разцвета на 20-те могат само да се възхищават и да мечтаят за визията на Кристи. А как го прави? Дали е от онези галеници на съдбата, които се радват на страхотен ген? Или полага много усилия? А може би разчита на модерните естетични методи за заличаване на годините от лицето и тялото? Сега ще ви споделим.



Вероятно много от вас биха казали, че факторите, които ѝ помагат да запази формата си и да е все така красива, са два – че е модел и че инвестира време единствено в грижи за себе си и нищо друго. И тук е моментът да ви споделим, че тя е майка и то на 3 деца. Ражда първата си рожба на 31 г., втората на 41, а третата на 44 г. И въпреки че става родител сравнително късно, тя не се предава и бързо възвръща формата си. Кристи сякаш не може да си позволи да не бъде перфектна. В момента тя е горда майка, а някои твърдят, че дължи младежката си визия именно на късните раждания, защото те имат и подмладяващ ефект.



И все пак, всички знаем, че човек е това, което яде и Кристи Бринкли следва стриктен хранителен режим. Не вкусва месо от 13-годишна, а захарта и тестото са най-големите ѝ врагове.

Кристи не отрича, че се е обръщала и към естетичната медицина. Случва се да посяга към инжекциите за подмладяване и мие лицето си със скраб всеки ден. Другият фактор, който поддържа красавицата във форма, разбира се, е спортът. Тя отделя по 1 час дневно за йога, а няколко пъти в седмицата прави и силови тренировки.

А вие какво ще кажете за визията на Кристи и какви са вашите съвети за вечна младост?

Четете още: 6 женски недостатъка, които мъжете обожават