Преди години Кристиан Костов беше сред любимците на публиката, покрай участието си в Х Фактор. След това той представи страната ни отлично на конкурса "Евровизия" и тогава ни класира чак на второ място, но в последно време наблюдаваме изненадваща промяна във визията на певеца.

Заради нестандартните си модни предпочитания, Кристиан е нападан многократно в социалните мрежи, като някои дори твърдяха, че той възнамерява да смени пола си. Сексуалната му ориентация дълго време бе актуална тема в медиите, но каква е истината?

Самият Кристиан проговори по въпроса и сподели следното за критиките относно външния му вид и защо изглежда по този начин:

View post on Instagram
 

"Такъв е моят стил на обличане – естравагантен и артистичен. Виждам, че на някои хора им харесва, но е нормално да не бъда харесван от всички. Колко трябва да си нещастен отвътре, че да накараш някой да се почувства зле! Аз съм си момче! Имам дълга коса, но това не означава, че искам да съм жена! Тази визия много ми помага в Азия. До ден днешен имам успех в Китай."

Известно е, че азиатският пазар е много по-различен от останалите и подобна визия наистина би имала много по-голям успех, отколкото в България. Но разбира се, като всеки различен човек, и Кристиан бива критикуван. Но въпреки това, той е щастлив от живота си и от факта, че може да посвети живота на призванието си - музиката.

Певецът призна, че наскоро е преживял и много тежка лична драма, която е белязала живота му завинаги. Оказа се, че той и цялото му семейство били заразени с Ковид-19, а оздравяването не е било никак лесно. В следствие на вируса, Кристиан е загубил дядо си, когото определя като "най-интелигентния човек, когото познавах". Последни му думи били: "Помогнете ми, моля, лошо ми е".

View post on Instagram
 

Макар обаче всички премеждия, певецът продължава да твори и да радва света с новите си проекти. И го прави точно, както го правят истинските хора на изкуството - по свой, много различен, начин.

Четете още: Добре, че е инфлуенсър: Ето каква пенсия взима Катето Евро