Автор
Woman.bg

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес с тайна сватба!

Един от най-желаните ергени в света Кристиано Роналдо мина под венчилото с приятелката си и майка на едно от четирите му деца - Джорджина Родригес.

Медиите разкриват, че двамата са станали съпруг и съпруга на тайна церемония в Мароко. Според пресата една от основните причини бракосъчетанието да не бъде публично обявено са и сложните отношенията между Джорджина и майката на Роналдо.

Футболистът се притеснявал от поведението на майка си по време на церемонията и не желаел нейното грубо поведение към любимата му да се превръща в обществено достояние, както би се случило, ако на венчавката присъства по-широк кръг от хора, включително и папараци.

25-годишната любима на Кристиано призна още през февруари, че би се зарадвала да се омъжи за 34-годишния футболист. "Всяка двойка иска да се ожени и аз бих се радвала. Имаме своите приоритети и отговорности", сподели тя в интервю за испанско издание.

View post on Instagram
 

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо се срещат в магазин на „Гучи“ в центъра на Мадрид през юни 2016 година и оттогава двамата са неразделни. През 2017-а се ражда и дъщеря им Алана Мартина. Припомняме ви, че футболистът има още три деца. Кои са майките на малчуганите не е известно, като пресата предполага, че те са износени и родени от сурогатни майки. Мнозина използват тези предположения и като основен довод в тезите си, че Кристиано Роналдо всъщност е гей и жените до него са само за прикритие.

View post on Instagram