Кристиян Костов с нова песен - в чужбина са във възторг, в България са в шок

Хейтът в България е нещо напълно нормално. В нашата мила родина успешните хора редовно са обект на критика. Често пъти родните ни звезди отнасят всякакви негативни коментари, без да има защо.
Когато тенис талантът ни Григор Димитров побеждава - той е национален герой. Но когато губи, всички започват да го "хранят" и да го плюят.

View post on Instagram
 

Същата работа е и с Мария Бакалова. В чужбина нейният талант е високо оценяван, докато у нас тя е обект на всякакви критики.

На подобна традиционна българска любов се „радва“ и Кристиян Костов, който пусна нова песен с модерно звучене. Хитът му се казва Intentional, текстът е изключително стойностен, звученето му е модерно и си личи, че всичко е направено професионално.

View post on Instagram
 

За съжаление, всичко това щеше да бъде оценено, ако ни беше поднесено от чужд творец, но не и от българин, казват почитатели на изпълнителя. За съжаление истината е, че към момента отзвука за новото парче на Кристиян у нас е доста полюсен - от "Супер е" до "Ужасно".
Но добре, че са чуждестранните фенове, които са респектирани от изпълнението му, като го окуражават, че е направил нещо перфектно.

Четете още: Кристиан Костов притесни феновете си за психичното си здраве (Видео)