Кристиян Костов с нова песен - в чужбина са във възторг, в България са в шок

22 август 2022 | 12:20
14255
5
Снимки: Instagram
5

Хейтът в България е нещо напълно нормално. В нашата мила родина успешните хора редовно са обект на критика. Често пъти родните ни звезди отнасят всякакви негативни коментари, без да има защо.
Когато тенис талантът ни Григор Димитров побеждава - той е национален герой. Но когато губи, всички започват да го "хранят" и да го плюят.

Същата работа е и с Мария Бакалова. В чужбина нейният талант е високо оценяван, докато у нас тя е обект на всякакви критики.На подобна традиционна българска любов се „радва“ и Кристиян Костов, който пусна нова песен с модерно звучене. Хитът му се казва Intentional, текстът е изключително стойностен, звученето му е модерно и си личи, че всичко е направено професионално.

За съжаление, всичко това щеше да бъде оценено, ако ни беше поднесено от чужд творец, но не и от българин, казват почитатели на изпълнителя. За съжаление истината е, че към момента отзвука за новото парче на Кристиян у нас е доста полюсен - от "Супер е" до "Ужасно".
Но добре, че са чуждестранните фенове, които са респектирани от изпълнението му, като го окуражават, че е направил нещо перфектно.


Четете още: Кристиан Костов притесни феновете си за психичното си здраве (Видео)

Още по темата

Коментари

5 От Аз
  20 януари 2023 | 23:49 отговор
 

Чудесна песен и изпълнение!Браво Кристиян чудесен си!!!СУПЕР

 
4 Анонимен
  31 август 2022 | 09:50 отговор
 

Аман от простотии!!

 
3 ruti
  26 август 2022 | 18:10 отговор
 

porednoto pedalče ne jelaeme da go gledame.

 
2 Стоянов
  23 август 2022 | 18:04 отговор
 

Марш бързо от България, иди си при своите LGBT. Стигат ни толкова деградирали, имаме си Васко- пед..са, Мелиса и куп разпоретини от поп фолка.

 
 
Една българка
24 август 2022 | 16:07

Що,ти за Азис ли си?А колкото до Васко,неговите песни са вечни и непавторими.А колкото до педе... те,никой не е сигурен,че няма да се случи и в семейството му.

1 фен(бивш)
  23 август 2022 | 17:47 отговор
 

НЕ БЪРКАЙТЕ,М.Бакалова,с тениса,пеенето.

 

Добави Коментар

Най-четени