Криза е: Дениз Хайрула стана продавачка на секс играчки

29 юни 2022 | 16:59
6000
2
снимки: Instagram
2

След като отнесе доста негатинви коментари, а и не успя да спечели сърцето на Виктор в "Ергенът", Дениз Хайрула за малко беше загубила позициите си като инфлуенсър. Малко преди края на шоуто, профилът ѝ в Инстаграм беше блокиран, заради крайното неодобрение на зрителите на предаването, но явно вече хубавицата е намерила начин отново да изкарва пари. 

Оказа се, че Хайрула продължава да бъде инфлуенсър, но за разлика от много други, тя не "продава" кремове, лосиони, дрехи или козметични процедури, а секс играчки. И никак не се срамува да ги показва в сторитата си в Инстаграм. Такъв е случаят и с поредното, на което показва новата си придобивка - клиторостимулатор, като предлага и оферта за закупуване чрез промо код.

В момента Дениз си няма половинка и вероятно тя самата се възползва от продуктите, които получава, за да рекламира. "Аз съм готова за забавления с новата ми играчка", пише Хайрула. 

Четете още: Еха: Райна показа уникално тяло в Тунис (снимки)

Още по темата

Коментари

2 Милен
  30 юни 2022 | 14:39 отговор
 

Готина мадама

 
1 Иван
  30 юни 2022 | 11:14 отговор
 

Ами правилно се е насочила чавката. Нито разбира от музика, нито разбира от живопис, нито разбира от книги, нито е инженерка. Няма да направи картинна галерия или агенция за продажба на билети за опера, нито проектантско бюро за хладилници и автомобили, я! Повечето население, както и самата тя, се интересува главно от ебане. Затова - търговия с дилда, вибратори и вагини. Естествено - и клиторостимулатори. Клиторостимулаторът е едно от най-важните неща в живота! Ще взема и аз да си купя един, нищо че нямам клитор. Може да потрябва на някого другиго в къщи. Човек никога не знае. Интересно какво щеше да е, ако се беше оженила за Виктор. Прибира се той и пита какво има за вечеря. Тя отговаря: "Не съм готвила нищо, но имам клитор. Предлага ти го, да ми го стимулираш." :D

 
 
Фанам
01 юли 2022 | 13:53

Я - ванката от "приятелите на алекс" се запекъл и търси отпушване. Затова приказва как "Денис не разбирала нито от музика, нито от живопис, нито от книги, нито е инженерка". Ванка - че КОЯ ОТ ЕРГЕНЪТ "разбираше" от всичко това? Алекс? Алекс разбира от книги? Че ако разбираше щеше поне да е дипломирана! А ДИПЛОМА НЯМА! Алекс разбира от музика? Алекс е инженерка? Алекс разбира от живопис? Егати ръпунгела си, Ванка! Ставаш само за мен!!!! Прочети името ми наиначе! Готин си, пич!!!!!

Добави Коментар

Най-четени