Преди броени дни фолкпевицата Андреа предизвика истинска сензация в интернет пространството, след като намекна, че с Кубрат Пулев вече не са заедно.

Тя направи това чрез закачлив пост под своя снимка в Инстаграм. След няколко часа обаче кадърът заедно с посланието към него бяха премахнати.

Нито Андреа, нито Кобрата все още са коментирали твърдението, че с отношенията им е свършено. Близки до звездите обаче разкриват, че двойката вече не е заедно и боксьорът дори си има нова любима, с която живеят на семейни начала. Според някои медии двойката не е разделена от скоро, а още от края на миналата година.

View post on Instagram
 

Причината за раздялата на Андреа и Кубрат, които бяха заедно цели 12 години, са трудностите, свързани с поддържането на връзка от разстояние. Заради кариерата си боксьорът прекарвал по-голяма част от годината извън България, а фолкпевицата явно няма намерение да напуска родината ни и да се установява извън граница, пишат родните медии.

Все пак двамата са си останали близки, което си личи и от подкрепата, която блондинката оказва на Кубрат по време на "войната" му с Джени Суши.

Четете още: Глад измъчва бременната Златка