Автор
Woman.bg

Къде е истината: Раждането започва или наследникът вече е роден?

Раждането на наследника на Меган и Хари ще започне всеки момент, категорични са британските медии.

Причината за твърдението е фактът, че майката на Маркъл - Дория, е в имението Фрогмор - новият дом на херцозите, от 16-и април насам. "Тя не идва за толкова дълго по принцип", разкриват източници и допълват, че най-вероятно раждането на правнука на Елизабет Втора ще започне всеки момент.

Според други обаче бебето вече се е появило на бял свят, Меган и Хари крият новината от обществеността, за да има време херцогинята на Съсекс да се възстанови и да изглежда максимално добре, когато се появи пред британците.

Застъпниците на тази теория сочат като доказателство, че Маркъл вече е родила точно около дългото гостуване на майка ѝ. Според тях Дория все още е във Фрогмор, за да помага на дъщеря си с грижите за детето и за да ѝ осигури психическата подкрепа, от която се нуждае всяка млада майка.

Според привържениците на конспиративните твърдения сторитата от Уиндзор, които гримьорът на Меган - Даниел Мартин, си качва в Инстаграм, също са ясно доказателство, че бившата актриса и настояща херцогиня вече е родила. А Мартин е бил при нея, за да я подготви за традиционната фотосесия с новия член на кралското семейство, категорични са редица медии и онлайн потребители.

"Той е американец, защо ще е на Острова, и то точно при Меган, ако няма значим повод, какъвто би бил раждането на първото ѝ дете и официалната фотосесия след това", пише един интернет потребител.

Четете още: Бебето на Меган и Хари с африканско име?