Автор
Ева Григорова

Кумата на Джизъса работи за него, стана ясно и на коя песен е бил първият танц на двойката

Почти седмица след сватбата на Благо Джизъса, тя продължава да е обект на множество коментари и интерес в интернет пространството.

Стана ясно кои са били кумовете на бившия футболист. Това са семейство Арсови - Кристина е администратор във футболната школа на бившия национал, а нейният съпруг е собственик и мениджър на популярна дискотека в сърцето на Студентски град в София.

View post on Instagram
 


Междувременно диджей Теди Джорджо, който забавляваше гостите на сватбеното тържество, разкри повече подробности от партито пред „България днес”.

View post on Instagram
 


Той сподели, че семейство Георгиеви са избрали "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова за свой първи сватбен танц. Той разкри още, че на сватбената церемония са присъствали около 120 човека от най-близкото роднинско и приятелско обкръжение на младоженците.

View post on Instagram
 


На тържеството са пяли Тони Стораро, Бони, Янко Неделчев и фолклорната изпълнителка Маги Балабанова.

“Един от най-специалните гости на партито беше актьорът Ненчо Балабанов. Той отправи страхотно послание към младото семейство, с което допълнително повиши градуса на добро настроение по време на вечерта”, обясни Джорджо пред изданието.