Кървави закани след 'Игри на волята': Аспарух заплаши с жесток побой Алекса

30 септември 2022 | 11:05
56727
5
Снимки: Instagram
5

Кървава вражда избухна между двама от участниците в "Игри на волята",  която е на път да създаде много неприятности на всеки един от тях. След като шампионът по борба от Сърбия - Алекса, нарече Аспарух - "Мишка", българинът се закани да го пребие до смърт навръх рождения ден на Евгения Джаферович, който бе вчера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@elitsa.yankova)

Заради изказването си Алекса Ерски, който е гадже на олимпийската медалистка по борба Елица Янкова, и участник в тазгодишния сезон на "Игри на волята", си навлече яростта на силвоия атлет. 

Ерски обяви Пух за "мишка", тъй като изпращал жените на елиминационните битки, визирайки неговата Елица, която обаче успя да се върне в риалитито. Боркинята отиде на битка, след като участниците от отбора на Непобедимите решиха да попречат на бъдещата ѝ коалиция с Алекса, който изчакваше реда си в отбора на Резервите. 

"И понеже не аз съм мишката, а ти първо можеше в лицето да ми го кажеш, лицемерен боклук такъв. И второ, приготвил съм пари, като ти разпилея зъбите и ме съдиш, да си платя глобите и разноските по делата, които ще заведеш", заплашва Аспарух.

Алекса не му остана длъжен и също отвърна на заканата, като му написа в стори в Истаграм: "Като си смел и искаш да ми строшиш зъбите, ти давам шанс да го направиш, а не да ме заплашваш с празни приказки... Разбий ми зъбите, ако си толкова як".

В друго стори добавя: "Под напрежение съм, ела да ми счупиш зъбите. В духа на спортсменството в клетката според правилата на ММА. Ти си с 40 кг по-тежък, но го приемам", отбелязва Алекса.

Какви ще ги свършат двамата в бара на Джаферович, предстои да разберем!

Четете още: Александра Фейгин от "Игри на волята" с доста горещи снимки. Велислава призна за отношенията си с Джаферович


Коментари

5 Крум
  18 октомври 2022 | 16:01 отговор
 

Аспарухчо, днес те видях в аптеката да си купуваш инжекции да се боцкаш. Но не разбра ли че изкуствените ти строидни мускули са фул фейк и нямаш никакъв шанс в игри на волята. Рамото си извади защото ставите ти не са пргодени да издържат стероидната ти плът

 
4 фен(бивш)
  03 октомври 2022 | 18:58 отговор
 

ВИДЯХМЕ,КОЛКО СТРУВА.В ДВУБОЯ,ЗА ОСТАВАНЕ,във,,Игрите''...

 
3
  02 октомври 2022 | 09:35 отговор
 

 
2
  02 октомври 2022 | 02:27 отговор
 

Ами господин Аспарух, да ти кажа честно ти наистина си мишка. Това, че си заформил някое стероидно мускулче няма да ти помогне много в реална битка. Не мисля, че някога си чупил дори един чужд зъб (твой може би да), та да успееш да счупиш всичките на който и да е шампион по борба.

 
1
  01 октомври 2022 | 23:35 отговор
 

Аспарух не се прави на бияч циганен

 

Добави Коментар

Най-четени