Къци изуми феновете с невиждани кадри от миналото си с Камелия! (снимки)

Къци Вапцаров изненада феновете си с невиждани снимки от миналото. На тях актьорът, който в момента се изявява като участник в шоуто "Като две капки вода", е в компанията на фолкдивата Камелия.

Кадрите, които предизвикаха бурни емоции и въодушевление сред последователите на Къци, са от периода му като водещ на тв предаването "Риск спечели, риск губи". По-интригуващото в случая обаче е това, че снимките показват двамата колко много са се променили.

"Малко с Камелия попяваме в Риск Печели", пише Къци под снимките, които е намерил в архивите и побързал да ги сподели с почитателите си в социалните мрежи.


Камелия пък отново попадна под прицелите на неодобрение и негативни оценки, касаещи новия ѝ чип нос. Възмутени потребители изразиха мнение, че с последната си ринопластика, тя окончателно е загубила предишния си чар.

View post on Instagram
 

Снимките на Къци ясно показват какъв е бил носът на Камелия още преди първата ѝ интервенция и феновете са категорични, че той ѝ е отивал далеч повече на пропорциите на лицето ѝ в сравнение със сегашния ѝ такъв.

Въпреки нестихнащите яростни нападки срещу нея обаче Камелия продължава да показва устойчив дух и непукизъм, демонстрирайки с гордост новата си визия. С това тя за пореден път показва на критиците си, че не ѝ пук от мнението им и че се харесва много повече сега, след интервенцията, която най-сетне я е отървала от големия ѝ нос.

View post on Instagram
 

Четете още: Феновете в шок, Камелия показва носа си отново