Къци посрещна рождения си ден с разтърсваща изповед

25 юли 2021 | 12:13
3896
1
снимки: Facebook
1

Къци Вапцаров посреща 58-ия си рожден ден днес и това е повод да си даде равносметка за живота дотук.

Актьорът, който години наред успява да усмихне зрителите с участията си в различни формати, определено умее да бъде не само ироничен, но и сериозен. Доказа го със силните думи, които използва, за да отбележи личния си празник. Той е от представителите на зодия Лъв, които винаги имат страхотния шанс да посрещат рождения си ден на морето и очевидно тази година той не прави изключение. 

От снимките, които е споделил в мрежата виждаме, че се е отдал на летен отдих, което обаче не му пречи да напише нещо наистина разтърсващо по повод рождения си ден:

"на 29 .. евро
... когато остава по-малко, отколкото е било, премахваш всичко излишно и се фокусираш върху все по-малко и смислени неща, които ти се иска да останат за вършене!"

Четете още: Мистерията е разгадана: Ася Капчикова разкри кой е таткото на близнаците

Още по темата

Коментари

1
  25 юли 2021 | 12:36 отговор
 

ЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".

 

Добави Коментар

Най-четени