Автор
Христина Кирилова

Лефтеров от "Игри на волята" се изпусна: Мирела и Валери правили секс по време на шоуто?

Тази година интригите между участниците в "Игри на волята" определено са на висота. Особено когато става дума за любовните отношения между някои от тях. След като още в началото стана ясно, че Мирела и Лефтеров, които влязоха в отбора на Безстрашните, са били двойка в миналото, се очакваше, че ще има напрежение помежду им. Мирела обаче, като една от най-красивите състезателки този сезон, успя да изненада бившата си изгора, като започна флирт с друг представител на племето им - Валери, синът на известната шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева.

Помежду им бързо се зародиха привързаност и силна симпатия, дори Мирела преживя тежко отпадането на Валери от шоуто. И макар да се опитваха да прикрият близките си отношения, заради Лефтеров, който признал на Мирела, че все още има чувства към нея, всъщност нищо не остана в тайна. Дори се усеща, че Лефтеров се чувства предаден от бившата си половинка. Това се случи в последния епизод на "Игри на волята", в който той сподели, че в очите на красивата танцьорка, не е бил близък човек в племето.

View post on Instagram
 

Причина за изясняването на любовния триъгълник се превърна загубата на Мирела на арената, след като тя отиде на капитанска битка срещу Алекса, вместо болната Джаферович. Заради инициативата ѝ да влезе в двубой срещу един от най-силните играчи този сезон, зеленооката хубавица си тръгна от шоуто. В обръщението си към останалите членове от племето, след като отпадна, Мирела обвини Лефтеров, че не е отишъл на битката, а е трябвало да отиде тя и по този начин не я опазил, както е очаквала.

View post on Instagram
 

В отговор на това обвинение, Лефтеров сподели, че не е имал намерение да бъде "бавачка", на когото и да било от отбора на Безстрашните. Музикантът добави, намеквайки за искрите, които прехвърчаха под носа му между красавицата и отпадналия преди нея Валери, че цялото "жълто" племе е знаело какво се случва. Той разказа, че при влизането им в шоуто, е признал на бившата си половинка, че все още има чувства към нея и я уважава. Тогава тя отвърнала, че двамата още се обичат и си казали, че ще се пазят взаимно. Въпреки това, Мирела се впуснала в авантюра с Валери пред очите на цялото племе и не сметнала за редно да му каже директно за това, което засегнало Лефтеров и го мотивирало да се откаже от идеята да се жертва за нея. Нещо повече - той хвърли истинска бомба, казвайки, че разбрал случайно за отношенията между бившата му и Валери, като "чул неща, които се случват близо до галвата му, в съседната стая". А това било супер неуважително спрямо него и е явен намек, че може би Мирела и синът на Мария Гроздева са били физически интимни още по време на шоуто.

Четете още: Това видео шокира света: Мадона пие вода като куче