Автор
Woman.bg

Лейди Гага отиде с новото си гадже на концерт

Напук на плъзналите слухове, че актьорът и режисьор Брадли Купър е зарязал съпругата си – Ирина Шейк, заради партньорката си от музикалния римейк „Роди се звезда“ - Лейди Гага, певицата за пореден път обърка феновете си.



Изпълнителката на "Shallow" изненада посетителите на музикалния фестивал "Daydream" в Пасадина, щата Калифорния, като се появи в компанията на сочения за новото ѝ гадже звукорежисьор Дан Хортън.

Припомняме, че всички спекулации около любовна авантюра между Гага и Купър се превърнаха в прах в началото на юли след папарашки снимки на Лейди Гага и Хортън, целуващи се в заведение в Лос Анджелис.

View post on Instagram
 


Към средата на миналия месец американските таблоиди затръбиха вестта, че певицата и Брадли не само имали връзка, но и че вече живеели заедно! Според тях звездното дуо от дълго време усилено криело връзката си заради формалната половинка на Брадли - Ирина Шейк. Междувременно певицата категорично отричала слуховете, че има отношения с актьора. След като Брадли и Ирина се разделили обаче, Лейди Гага смело се нанесла в жилището на режисьора.

Дали обаче това се е случило действително, можем само да гадаем, а след последната новина около Гага и Хортън – дори и да се съмняваме.

По думите на свидетели от публиката двойката се наслаждавала на изпълненията на "The Cure" и "The Pixies", куфеейки по най-щурия начин.

"Отидох да чуя "The Cure" в Пасадина и Лейди Гага беше там! Тя бе толкова очарователна, докато танцуваше диво", написа потребителка в Twitter, като добави серия от видеа и снимки, на които се вижда как изпълнителката на "Shallow" се забавлява.

Самата Лейди Гага също не скри емоциите си от събитието и сподели моменти от концерта на своя профил в Инстаграм. Там тя публикува няколко истории, като написа: „Обичам "The Cure" и докато ги слушах, почувствах как старото ми аз се съживи тази вечер".

Малко по-късно пусна видео със следния надпис към него: "Когато музиката е магия".

Новата тръпка на Лейди Гага идва близо 6 месеца, след като носителката на "Оскар" отмени годежа си с Кристиан Карино.

Четете още: Лейди Гага с ново гадже